16.05.2018 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI MATEMATİK PROJESİ ANTALYA BİRİNCİSİ

“Mod ve Asallık Tabanlı Füzyon Şifreleme” isimli matematik projemizle Antalya birinciliği Doğa'nın!

25.01.2018 | Doğa Koleji

ÇANAKKALE KAMPÜSÜNDEN ÖDÜLLÜ BİYOLOJİ PROJESİ; DOĞA VE DOĞA KOLEJİ EL ELE GELECEĞE!

Çanakkale kampüsümüz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biyoloji Bölümü iş birliğiyle ‘Doğa ve Doğa Koleji El Ele Geleceğe’ projesi The Quarry Life Award yarışmasında sosyal fayda kategorisinde en iyi 3 proje arasında seçilerek finale kaldı.

12.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞALI FİZİKÇİLER UZAYDA YAŞAMIN ÖNÜNÜ AÇACAK PROJESİYLE 1.LİK KAZANDI!

Avrupa Uzay Ajansı (ESA) ve Avrupa Birliğinin (AB) tarafından düzenlenen Odysseus Uzay Yarışması’nda öğrencilerimiz Deniz Gülbaharlı ve Ulaş Gülbaharlı kardeşler Avrupa Birliği dışındaki ülkeler arasında birincilik ödülünü aldı.

18.05.2017 | Doğa Koleji

t-MBA’DEN 8.SINIFLAR İÇİN “KENDİ MARKANI YARAT” YARIŞMASI

Özlüce kampüsü t-MBA öğrencilerinin düzenlediği “Kendi Markanı Yarat” proje yarışmasında 8. sınıf öğrenciler yaratıcı fikirlerini ortaya koyma fırsatı elde etti.

25.03.2017 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 7 FEN PROJESİYLE 2017 TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA YARIŞIYOR

Proje bazlı akademik eğitimle hayata hazırlanan Doğa öğrencileri, ulusal anlamda ülkemizin en büyük bilimsel proje yarışması olan TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 7 fen projesi ile yerini aldı.

19.01.2017 | Doğa Koleji

5. DENEYVISION PROJE YARIŞMASI'NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

5. Deneyvision Proje Yarışması'nda kazananlar düzenlenen ödül töreniyle ödüllerine kavuştu.

08.12.2016 | Doğa Koleji

5. DENEYVISION PROJE YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Doğa Okullarının geleneksel hale gelen proje yarışması Deneyvision bu sene 5 yaşında!

23.03.2016 | Doğa Koleji

TÜBİTAK FİNALLERİNE 5 BİYOLOJİ PROJESİYLE KATILIYORUZ!

Ulusal alanda Türkiye’nin en büyük proje yarışması olan ve bu yıl 47.'si düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında, 5 kampüsümüz biyoloji projeleriyle finallere katılmaya hak kazanarak çok büyük bir başarıya imza attılar.

18.01.2016 | Doğa Koleji

4. DENEY VISION PROJE YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU…

4.Deney Vision Proje yarışması ödül töreni 14 Ocak 2016 Perşembe günü saat 12:30-14:00 arası Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü konferans salonunda yapıldı.

30.11.2015 | Doğa Koleji

GİRİŞİMCİLİK HAFTASI KAPSAMINDA, TUZLA BİLİM KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN KONUĞU SERHAT ÖZPERÇİN’Dİ

t-MBA’in en önemli yapı taşlarından biri olan girişimcilik konusu başlığında takip edilen önemli bir hafta olan Girişimcilik Haftası’nda, başarılı girişimcilerden biri de Tuzla Bilim Kampüsü’nde konuk olarak katıldı.