12.06.2017 | Doğa Okulları

DOĞALI FİZİKÇİLER UZAYDA YAŞAMIN ÖNÜNÜ AÇACAK PROJESİYLE 1.LİK KAZANDI!

Avrupa Uzay Ajansı (ESA) ve Avrupa Birliğinin (AB) tarafından düzenlenen Odysseus Uzay Yarışması’nda öğrencilerimiz Deniz Gülbaharlı ve Ulaş Gülbaharlı kardeşler Avrupa Birliği dışındaki ülkeler arasında birincilik ödülünü aldı.

18.05.2017 | Doğa Okulları

t-MBA’DEN 8.SINIFLAR İÇİN “KENDİ MARKANI YARAT” YARIŞMASI

Özlüce kampüsü t-MBA öğrencilerinin düzenlediği “Kendi Markanı Yarat” proje yarışmasında 8. sınıf öğrenciler yaratıcı fikirlerini ortaya koyma fırsatı elde etti.

25.03.2017 | Doğa Okulları

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 7 FEN PROJESİYLE 2017 TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA YARIŞIYOR

Proje bazlı akademik eğitimle hayata hazırlanan Doğa öğrencileri, ulusal anlamda ülkemizin en büyük bilimsel proje yarışması olan TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 7 fen projesi ile yerini aldı.

19.01.2017 | Doğa Okulları

5. DENEYVISION PROJE YARIŞMASI'NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

5. Deneyvision Proje Yarışması'nda kazananlar düzenlenen ödül töreniyle ödüllerine kavuştu.

08.12.2016 | Doğa Okulları

5. DENEYVISION PROJE YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Doğa Okullarının geleneksel hale gelen proje yarışması Deneyvision bu sene 5 yaşında!

23.03.2016 | Doğa Okulları

TÜBİTAK FİNALLERİNE 5 BİYOLOJİ PROJESİYLE KATILIYORUZ!

Ulusal alanda Türkiye’nin en büyük proje yarışması olan ve bu yıl 47.'si düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında, 5 kampüsümüz biyoloji projeleriyle finallere katılmaya hak kazanarak çok büyük bir başarıya imza attılar.

18.01.2016 | Doğa Okulları

4. DENEY VISION PROJE YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU…

4.Deney Vision Proje yarışması ödül töreni 14 Ocak 2016 Perşembe günü saat 12:30-14:00 arası Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü konferans salonunda yapıldı.

30.11.2015 | Doğa Okulları

GİRİŞİMCİLİK HAFTASI KAPSAMINDA, TUZLA BİLİM KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN KONUĞU SERHAT ÖZPERÇİN’Dİ

t-MBA’in en önemli yapı taşlarından biri olan girişimcilik konusu başlığında takip edilen önemli bir hafta olan Girişimcilik Haftası’nda, başarılı girişimcilerden biri de Tuzla Bilim Kampüsü’nde konuk olarak katıldı.

11.03.2015 | Doğa Okulları

DOĞA OKULLARI AUSTIN/TEXAS’TAKİ SXSWedu KONFERANSINDA

Doğa Okulu t-MBA Austin, Texas’taki dünyanın en büyük eğitim etkinliklerinden biri olan SXSWedu konferansında yer alıyor.

17.11.2015 | Doğa Okulları

4. DENEY VISION PROJE YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Doğa Okulları’nın geleneksel hale gelen proje yarışması bu sene İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliği ile yapılacak. Yarışma başvuruları 16 Kasım’da başladı.