04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.

25.10.2019 | Doğa Koleji

41. İSTANBUL MARATONUNU’NDA “DOĞA İYİLİĞE KOŞUYOR”

Doğa Koleji, t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında adımlarını iyilik için atarak lösemili ve kanserli çocuklar için 3 Kasım’da gerçekleşecek 41. İstanbul Maratonu’nda “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile maratondaki yerini alacak.

ÖZLÜCE KAMPÜSÜ DOĞA'DA OKUYORUM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Özlüce Doğa Okulu Ortaokulu Öğrenci Birliğinden "Doğa'da Okuyorum" projesi öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 4” İLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR TARAFINA ULAŞIYOR!

Liderlik akademileri gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesinin 4.sü ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE 95 DEVLET OKULUNA KİTAP BAĞIŞINDA BULUNUYOR!

t-MBA liderlik akademisi öğrencileri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında dev projeye imza atmaya hazırlanıyor.

23.10.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI BİLİM KAMPI 2019 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Uluslararası gençlik bilim etkinliği 2019 Bilim Kampı, 7 yıldır Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Türkiye, İtalya ve Romanya'dan 13-17 yaşları arasındaki gençlere ev sahipliği yapıyor. Bilim kampına Doğa Koleji öğrencileri de katılacak.

18.10.2019 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN LÖSEV’E TAM DESTEK!

Doğa Koleji, Türkiye genelindeki tüm kampüslerine LÖSEV bağış kumbarası yerleştirdi. Bağış kumbaralarında tüm yıl toplanan paralarla, lösemili çocukların eğitim, sağlık, kıyafet, gıda ve ilaç gibi çeşitli masraflarına destek sağlanacak. Öğrenciler, öğretmenler, okul yöneticileri, personel ve veliler, yardım kampanyası için seferber oldu.

15.10.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ

Doğa Koleji Ortaokul Öğrenci Birliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, tüm kampüslerimizde ortaokul öğrencilerimiz 2019-2020 eğitim öğretim yılı sınıf temsilcilerini seçti. Öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok başarılı çalışmaya ve sosyal sorumluluk projesine imza atacağının sinyalini şimdiden verdi.

14.10.2019 | Doğa Koleji

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’E ZİYARET

İzmir Bornova Bilim Kamnpüsü ortaokul Meclis Başkanımız ve öğrencilerimizle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik.

09.10.2019 | Doğa Koleji

AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.