17.02.2020 | Doğa Koleji

2020 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Doğa Koleji’nin 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen bursluluk sınavı, yüksek bir başvuru ve katılım oranıyla gerçekleşti.

11.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ, DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Doğa Koleji lise öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ödüllü Yeşil Kampüsünde yer alan İTÜ’nün teknoloji üssü Arı Teknokent’e misafir oldu.

06.02.2020 | Doğa Koleji

SEVGİMİZ KARTOPU GİBİ BÜYÜDÜ! 7000 İHTİYAÇLI ÖĞRENCİYİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Türkiye kampüslerimizin “Liderlik Akademisi” öğrencileri Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 7000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

04.02.2020 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 4-5-6 MART’TA ANTALYA’DA BAŞLIYOR!

Yenilikçi eğitim modeli t-MBA çatısı altında gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı 4-5-6 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

09.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tarafından başlatılan “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yapıldı.

07.01.2020 | Doğa Koleji

GÖRME ENGELLİLERİN OKUMA YAZMA ÖĞRENMESİNİ KOLAYLAŞTIRAN ANLAMLI PROJE

Doğa Koleji Keçiören Kampüsü ortaokul FLL takımı Data Engineers, görme engelli arkadaşları için sosyal sorumluluk projesi yürüttü.

10.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

22.11.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI’NDA!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinin Liderlik Akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşen “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.

25.10.2019 | Doğa Koleji

41. İSTANBUL MARATONUNU’NDA “DOĞA İYİLİĞE KOŞUYOR”

Doğa Koleji, t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında adımlarını iyilik için atarak lösemili ve kanserli çocuklar için 3 Kasım’da gerçekleşecek 41. İstanbul Maratonu’nda “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile maratondaki yerini alacak.