16.09.2018 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMASIN

Yeni eğitim yılının ilk haftasında veliler hem tatlı telaşta hem de biraz kaygılı. Aynı durum öğrenciler için de geçerli. Doğa Koleji Ortaokul, Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, özellikle ilk defa okula başlayacak çocukları olan ailelere, okulun ilk günleri için önemli tavsiyelerde bulunarak “Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile iş birliği içerisinde olmalısınız” dedi.

13.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK BAŞARISINI AĞRI'YA TAŞIYOR

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü'nün açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “akademik başarımızı Ağrı’ya taşımaktan son derece mutluyuz, Ağrıyı bundan sonra eğitimdeki başarısıyla konuşacağız” dedi.

06.06.2018 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ ve YAZ TATİLİ NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ? DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN ÖNERİLER

Öğrencilerimiz bilgilerini arttırdığı, becerilerini geliştirdiği, uzun, yorucu ve keyifli bir yılı geride bırakıyor. Emeklerinin karşılığını alacakları karneleriyle birlikte heyecanla evlerine gelecekler. Peki; bu özel günde çocuklarımıza nasıl davranmalı, yaz tatillerini en verimli şekilde nasıl planlamalıyız?

19.01.2018 | Doğa Koleji

EĞİTİMCİLERİMİZDEN AİLELERE KARNE GÜNÜ ÖNERİLERİ

Öğrenciler iki haftalık yarıyıl tatiline başladı. Peki, aileler karnelerle ilgili nasıl bir değerlendirme yapmalı, nasıl iletişim kurmalı?

22.06.2018 | Doğa Koleji

TYT VE AYT ÖNCESİ SON UYARILAR VE ÖNEMLİ ÖNERİLER

Sınava yaklaştığımız son haftalarda neler yapmalıyız? Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü stratejik davranmanın ve motivasyonumuzu yüksek tutmanın başarı üzerinde önemli bir etkisi olduğunu belirtiyor.

02.08.2018 | Doğa Koleji

ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİNDE DOĞA YANINIZDA

Üniversite tercihleri başarı sıralamalarının ötesinde kariyer planlamasının bir parçasıdır. Tercih bildirimi için son gün 14 Ağustos!

06.09.2017 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMAKTAN ÇIKIYOR

Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, okula yeni başlayacak çocukların kaygılarını nasıl atlatacağını ve ailelerin neler yapması gerektiğini açıkladı.

28.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ANKARA KARİYER GÜNLERİ İLE GELECEĞİMİZE IŞIK TUTTUK

Türkiye’nin geleceğine yön veren Doğa Koleji, 23 Kasım’da düzenlediği Ankara Kariyer Günleri'yle öğrencilerinin gelecek planlarına ışık tuttu.

26.12.2017 | Doğa Koleji

3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

19.01.2018 | Doğa Koleji

SOSYAL SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ! HER OKUL BİR SANDALYE

Doğa Koleji öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Tüm kampüslerimizin katılımıyla başlatılan “Her Okul Bir Sandalye” projesi başarıyla tamamlandı.