19.01.2018 | Doğa Koleji

EĞİTİMCİLERİMİZDEN AİLELERE KARNE GÜNÜ ÖNERİLERİ

Öğrenciler iki haftalık yarıyıl tatiline başladı. Peki, aileler karnelerle ilgili nasıl bir değerlendirme yapmalı, nasıl iletişim kurmalı?

19.01.2018 | Doğa Koleji

SOSYAL SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ! HER OKUL BİR SANDALYE

Doğa Koleji öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Tüm kampüslerimizin katılımıyla başlatılan “Her Okul Bir Sandalye” projesi başarıyla tamamlandı.

26.12.2017 | Doğa Koleji

3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

28.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ANKARA KARİYER GÜNLERİ İLE GELECEĞİMİZE IŞIK TUTTUK

Türkiye’nin geleceğine yön veren Doğa Koleji, 23 Kasım’da düzenlediği Ankara Kariyer Günleri'yle öğrencilerinin gelecek planlarına ışık tuttu.

06.09.2017 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMAKTAN ÇIKIYOR

Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, okula yeni başlayacak çocukların kaygılarını nasıl atlatacağını ve ailelerin neler yapması gerektiğini açıkladı.

12.07.2017 | Doğa Koleji

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI! DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı, puanlar açıklandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

15.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ TERCİH VE KARİYER DANIŞMANLIĞI ZÜMRESİ, SAİT GÜRSOY'UN KATILIMIYLA ZİRVEYE DÖNÜŞTÜ!

Sabah Gazetesi köşe yazarı ve CNNTürk “Başarıya Doğru” program yapımcısı ve sunucusu Sait Gürsoy, Doğa Anadolu Liseleri rehber öğretmenleriyle Tercih ve Kariyer Danışmanlığı zümresinde buluştu.

08.06.2017 | Doğa Koleji

LYS'DE SON HAFTA STRATEJİLERİ!

2017 LYS’lere sayılı günler kaldı. Özellikle LYS’lere son 10 gün kala öğrencilerimizin deneme sınavlarına önem vermeleri, deneme sınav sorularını analiz ederek konu tekrarı yapmaları ve geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularını çözmeleri iyi bir çalışma stratejisi olacaktır.

30.05.2017 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ; PATİLER İÇİN EL ELE

Sokak ve barınak hayvanlarına sahip çıkan Bayrampaşa 2 Kampüsü ilkokul öğrencilerimiz "Patiler İçin El Ele" sosyal sorumluluk projesini tamamladı.

03.05.2017 | Doğa Koleji

ÇOCUĞUNUZLA İLİŞKİLERİNİZİ DÜZENLEYECEK EN İYİ 5 ÖNERİ!

Çocuğunuzla daha iyi bir ilişki kurabilmek için neler yapabilirsiniz? Doğa Okulları Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimi en etkili 5 öneriyi kaleme aldı.