02.08.2018 | Doğa Koleji

ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİNDE DOĞA YANINIZDA

Üniversite tercihleri başarı sıralamalarının ötesinde kariyer planlamasının bir parçasıdır. Tercih bildirimi için son gün 14 Ağustos!

01.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK KADROSUNDAN YKS (AYT ve TYT) DEĞERLENDİRMESİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS ) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT), bugün 13.15’te tamamlandı. Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ise sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacak tercihler ile ilgili öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

30.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK KADROSUNDAN TYT DEĞERLENDİRMESİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS ) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT), bugün 12:30’da sona erdi. Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Rehberlik birimi, yarın gerçekleşecek ikinci oturum Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) için ise önemli uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

22.06.2018 | Doğa Koleji

TYT VE AYT ÖNCESİ SON UYARILAR VE ÖNEMLİ ÖNERİLER

Sınava yaklaştığımız son haftalarda neler yapmalıyız? Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü stratejik davranmanın ve motivasyonumuzu yüksek tutmanın başarı üzerinde önemli bir etkisi olduğunu belirtiyor.

06.06.2018 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ ve YAZ TATİLİ NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ? DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN ÖNERİLER

Öğrencilerimiz bilgilerini arttırdığı, becerilerini geliştirdiği, uzun, yorucu ve keyifli bir yılı geride bırakıyor. Emeklerinin karşılığını alacakları karneleriyle birlikte heyecanla evlerine gelecekler. Peki; bu özel günde çocuklarımıza nasıl davranmalı, yaz tatillerini en verimli şekilde nasıl planlamalıyız?

01.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Rehberlik bölümünün öğrenci meclisleri ile organize ettiği "Doğa Kariyer Günleri" 26 Nisan Perşembe günü İskenderun, Hatay ve Gaziantep kampüslerimizin de katılımıyla Adana kampüsünde gerçekleştirildi.

24.04.2018 | Doğa Koleji

KARDEŞLİK KÖPRÜLERİ PROJESİ İLE URFALI ÇOCUKLAR İSTANBUL’DA

Doğa Koleji, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma (RAM) biriminin yönlendirmesi, “Kardeşlik Köprüleri” projesi” ile Şanlıurfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

20.04.2018 | Doğa Koleji

23 NİSAN HAFTASINDA ŞANLIURFA'DAN İSTANBUL'A "KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ" KURULDU

Doğa Koleji Rehberlik Bölümü'nün organize ettiği "Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Şanlıurfa'daki 19 köy okulu öğrencisi 24 Nisan'a kadar öğrencilerimize misafir olacak ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu bir bayram haftası yaşayacaklar.

03.04.2018 | Doğa Koleji

"DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR" PROJESİ 4 YAŞINDA

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Rehberlik Birimi ve Ortaokul Meclisi, Bursa genelinde dev projelere imza atıyor.

25.01.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League / FLL YEREL TURNUVASI DOĞA KOLEJİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

20-21 Ocak 2018 tarihlerinde Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü’nde 86 takım ve 700’e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen FLL 14. Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.