01.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Rehberlik bölümünün öğrenci meclisleri ile organize ettiği "Doğa Kariyer Günleri" 26 Nisan Perşembe günü İskenderun, Hatay ve Gaziantep kampüslerimizin de katılımıyla Adana kampüsünde gerçekleştirildi.

24.04.2018 | Doğa Koleji

KARDEŞLİK KÖPRÜLERİ PROJESİ İLE URFALI ÇOCUKLAR İSTANBUL’DA

Doğa Koleji, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma (RAM) biriminin yönlendirmesi, “Kardeşlik Köprüleri” projesi” ile Şanlıurfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

19.01.2018 | Doğa Koleji

EĞİTİMCİLERİMİZDEN AİLELERE KARNE GÜNÜ ÖNERİLERİ

Öğrenciler iki haftalık yarıyıl tatiline başladı. Peki, aileler karnelerle ilgili nasıl bir değerlendirme yapmalı, nasıl iletişim kurmalı?

25.01.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League / FLL YEREL TURNUVASI DOĞA KOLEJİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

20-21 Ocak 2018 tarihlerinde Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü’nde 86 takım ve 700’e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen FLL 14. Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.

03.04.2018 | Doğa Koleji

"DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR" PROJESİ 4 YAŞINDA

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Rehberlik Birimi ve Ortaokul Meclisi, Bursa genelinde dev projelere imza atıyor.

20.04.2018 | Doğa Koleji

23 NİSAN HAFTASINDA ŞANLIURFA'DAN İSTANBUL'A "KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ" KURULDU

Doğa Koleji Rehberlik Bölümü'nün organize ettiği "Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Şanlıurfa'daki 19 köy okulu öğrencisi 24 Nisan'a kadar öğrencilerimize misafir olacak ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu bir bayram haftası yaşayacaklar.

14.11.2017 | Doğa Koleji

EBEBEK CEO’SU HALKALI 2 KAMPÜSÜNDE t-MBA ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde öğrencilerimiz, ülkemizin yatırım ve girişim alanlarında başarılı kişilerle ile bir araya gelerek girişimcilikle ilgili sorularının cevaplarını ilk ağızdan edinme fırsatı yakalıyorlar.

29.11.2017 | Doğa Koleji

EĞİTİMCİLER İÇİN OYUN TABANLI ÖĞRENME ATÖLYESİ, 6 ARALIK'TA BURSA ÖZLÜCE KAMPÜSÜNDE

Eğitimciler için düzenlenen ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi ve Doğa Koleji Drama Bölüm Başkanı Bülent Sezgin'in eğitimci olarak katılacağı "Oyun Tabanlı Öğrenme" atölyesi 6 Aralık'ta Özlüce kampüsünde!

26.12.2017 | Doğa Koleji

3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

19.01.2018 | Doğa Koleji

SOSYAL SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ! HER OKUL BİR SANDALYE

Doğa Koleji öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Tüm kampüslerimizin katılımıyla başlatılan “Her Okul Bir Sandalye” projesi başarıyla tamamlandı.