25.01.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League / FLL YEREL TURNUVASI DOĞA KOLEJİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

20-21 Ocak 2018 tarihlerinde Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü’nde 86 takım ve 700’e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen FLL 14. Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.

19.01.2018 | Doğa Koleji

EĞİTİMCİLERİMİZDEN AİLELERE KARNE GÜNÜ ÖNERİLERİ

Öğrenciler iki haftalık yarıyıl tatiline başladı. Peki, aileler karnelerle ilgili nasıl bir değerlendirme yapmalı, nasıl iletişim kurmalı?

19.01.2018 | Doğa Koleji

SOSYAL SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ! HER OKUL BİR SANDALYE

Doğa Koleji öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Tüm kampüslerimizin katılımıyla başlatılan “Her Okul Bir Sandalye” projesi başarıyla tamamlandı.

26.12.2017 | Doğa Koleji

3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

29.11.2017 | Doğa Koleji

EĞİTİMCİLER İÇİN OYUN TABANLI ÖĞRENME ATÖLYESİ, 6 ARALIK'TA BURSA ÖZLÜCE KAMPÜSÜNDE

Eğitimciler için düzenlenen ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi ve Doğa Koleji Drama Bölüm Başkanı Bülent Sezgin'in eğitimci olarak katılacağı "Oyun Tabanlı Öğrenme" atölyesi 6 Aralık'ta Özlüce kampüsünde!

14.11.2017 | Doğa Koleji

EBEBEK CEO’SU HALKALI 2 KAMPÜSÜNDE t-MBA ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde öğrencilerimiz, ülkemizin yatırım ve girişim alanlarında başarılı kişilerle ile bir araya gelerek girişimcilikle ilgili sorularının cevaplarını ilk ağızdan edinme fırsatı yakalıyorlar.

06.09.2017 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMAKTAN ÇIKIYOR

Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, okula yeni başlayacak çocukların kaygılarını nasıl atlatacağını ve ailelerin neler yapması gerektiğini açıkladı.

12.07.2017 | Doğa Koleji

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI! DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı, puanlar açıklandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

15.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ TERCİH VE KARİYER DANIŞMANLIĞI ZÜMRESİ, SAİT GÜRSOY'UN KATILIMIYLA ZİRVEYE DÖNÜŞTÜ!

Sabah Gazetesi köşe yazarı ve CNNTürk “Başarıya Doğru” program yapımcısı ve sunucusu Sait Gürsoy, Doğa Anadolu Liseleri rehber öğretmenleriyle Tercih ve Kariyer Danışmanlığı zümresinde buluştu.

08.06.2017 | Doğa Koleji

LYS'DE SON HAFTA STRATEJİLERİ!

2017 LYS’lere sayılı günler kaldı. Özellikle LYS’lere son 10 gün kala öğrencilerimizin deneme sınavlarına önem vermeleri, deneme sınav sorularını analiz ederek konu tekrarı yapmaları ve geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularını çözmeleri iyi bir çalışma stratejisi olacaktır.