05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımımız Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen öğrencilerimiz, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.

10.02.2020 | Doğa Koleji

VEX İSTANBUL'DA ŞAMPİYON DOĞA!

Bostancı Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi robotik takımımız VEXCALIBUR, VEX İstanbul'un şampiyonu oldu.

04.02.2020 | Doğa Koleji

2020 FLL ROBOTİK TURNUVASI'NDA İKİ TAKIMIMIZDAN ÖDÜL

2020 FLL Robotik Turnuvası'nın ilk ayağı Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşti. Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan iki takımımız ödül alırken bir takımımız ise ulusal turnuvaya katılma hakkı kazandı.

07.11.2019 | Doğa Koleji

ROBOTEX INTERNATIONAL'DA DOĞA KOLEJİ FARKI

Doğa Koleji Hatay Kampüsü öğrencileri, Robotex International Robot Yarışması'nın Türkiye ayağında ilk 3’te yer alarak büyük başarı elde etti. 800 yarışmacı ve 200 takımla yarışarak finallere katılmaya hak kazanan robotik takımı TechRo Nature; Çin, Estonya ve Finlandiya’da Türkiye’yi temsil ederek başarısını taçlandıracak.

27.02.2018 | Doğa Koleji

YALOVA KAMPÜSÜNÜN ŞAMPİYON ROBOTİK TAKIMINA ZİYARET

Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova Doğa Koleji Şampiyon Lego-Robotik takımının sunumunu izlemeye geldi.