04.02.2020 | Doğa Koleji

2020 FLL ROBOTİK TURNUVASI'NDA İKİ TAKIMIMIZDAN ÖDÜL

2020 FLL Robotik Turnuvası'nın ilk ayağı Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşti. Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan iki takımımız ödül alırken bir takımımız ise ulusal turnuvaya katılma hakkı kazandı.

31.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTİK BURSA TURNUVASI, 3 HAZİRAN'DA BURSA HAMİTLER KAMPÜSÜNDE

VEX Robotik Bursa Turnuvası 3 Haziran'da, öğrencilerden oluşan robotik ve mühendislik takımlarını bir araya getiriyor.

07.03.2016 | Doğa Koleji

DOĞA ROBOTİK TAKIMLARI, FIRST LEGO LİGİ’NDEN 2 KUPAYLA DÖNDÜ

Fizik Bölümü Doğa Robotik Takımları First Lego Ligi’nden 2 kupayla dönerken adını ulusal final yarışmasına yazdırdı.

11.03.2014 | Doğa Koleji

DOĞA ROBOTİK TAKIMLARI FIRST LEGO LİGİ’NDEN 3 KUPAYLA DÖNDÜ

FLL Robotik Turnuvası’nın “Yükselen Yıldızı” Acıbadem ve Şişli Doğa Okulu olurken, Üsküdar Doğa Okulu ise Jüri Özel Ödülü aldı. Bilim Kahramanlarının bu yıl 10.sunu düzenlediği First Lego Lig turnuvasının İstanbul ayağı 8-9 Mart’ta Kültür Üniversitesi’nde bir şenlik havasında yapıldı. Yarışmanın bu yılki proje konusu “Doğal Afetler” idi.