17.10.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL LİSE MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA ALİ RIZA LÜLE İLE BİR ARAYA GELDİ!

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen öğrenci meclis başkanları, ilk vizyon toplantısını Beykoz kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

10.10.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU! TÜM KAMPÜSLERİMİZDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.

02.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKAN ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına, geleceğe hazırlayan Öğrenci Meclisleri yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlandı. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen mülakatlar ile başkan adayları belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

19.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİNDE KIYASIYA REKABETİN YAŞANACAĞI t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde t-MBA Öğrenci Meclisleri seçim serüveni başlıyor.

10.10.2017 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU!

06.10.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL MECLİSLERİ SEÇİMLERİ BAŞLIYOR!

Ortaokul öğrenci meclisleri başkanlarını arıyor! Aday ol. Lider ol. Geleceği yönet.

19.09.2017 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİNDE t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ BAŞLIYOR!

18.10.2016 | Doğa Koleji

MECLİS BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM SERÜVENİNİ TAMAMLADI!

Doğa Okullarında, kıyasıya rekabetin yaşandığı meclis seçim süreci birbirinden renkli görüntüler ile kameralara yansıdı…

01.10.2016 | Doğa Koleji

ONURSAL MECLİS BAŞKANLARIMIZ YENİ YILIN MECLİS BAŞKANLARINI SEÇİME HAZIRLIYOR

t-MBA Öğrenci Meclisleri onursal başkanları deneyim ve tecrübelerini 2016-2017 yılı başkan adaylarıyla paylaştı.

10.10.2016 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ SANDIK BAŞINDA!

t-MBA Eğitim Modelimizin 10. Yılında Öğrenci Meclisleri gerçekleştirdikleri demokratik seçim serüveni ile yine fark yarattı!