10.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

05.12.2019 | Doğa Koleji

BAŞARSOFT CEO’SU ALİM KÜÇÜKPEHLİVAN İLE t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ'NDE BULUŞTUK

Global Girişimcilik Haftası kapsamında Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan girişimcilik hikayesini Ankara İncek kampüsü öğrencilerimizle paylaştı.

28.11.2019 | Doğa Koleji

TATİLSEPETİ.COM CEO’SU KORAY KÜÇÜKYILMAZ KADIKÖY KAMPÜSÜMÜZDE

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Kadıköy Doğa Koleji’nde gerçekleşen seminerde tatilsepeti.com CEO’su Sayın Koray Küçükyılmaz öğrencilerimizle bir araya geldi.

27.11.2019 | Doğa Koleji

AFYON KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN İŞ DÜNYASI RÖPORTAJI

Afyon Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İş Dünyası Röportajları kapsamında Ata Holding Group şirketlerinden Atakey Gıda Sanayi Şirketini ziyaret ederek Genel Müdür Tolga DEMİRHAN ile girişimcilik ve iş hayatı üzerine röportaj gerçekleştirdiler.

14.11.2019 | Doğa Koleji

"DOLMABAHÇE’DEN ANITKABİR’E SEMİNERLERİ"NDE ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDIK

Kampüslerimizde 10 Kasım ve Atatürk’ü Anma Haftası’nda Eğitmen Necmettin Özçelik’in sunumuyla Dolmabahçe’den Anıtkabir’e konulu seminerler gerçekleştirdik.

12.11.2019 | Doğa Koleji

EREN HOLDİNG GENEL MÜDÜRÜ FATİH SALBARS’I BAHÇEŞEHİR-2 KAMPÜSÜNDE KONUK ETTİK

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri çerçevesinde Bahçeşehir-2 kampüsümüzde Eren Holding Genel Müdürü Fatih Salbars değerli paylaşımları ile öğrencilerimizle buluştu.

08.11.2019 | Doğa Koleji

TUZLA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİ TOLGA ALİŞOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Tuzla Kampüsü öğrencilerimiz, Alice.İstanbul kurucusu Tolga Alişoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

05.11.2019 | Doğa Koleji

COLIN’S ULUSLARARASI SATIŞ DİREKTÖRÜ SAYGIN EMEKSİZ, KONUĞUMUZ OLDU

Colin’s Uluslararası Satış Direktörü Saygın Emeksiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Halkalı 2 kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

25.10.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MEME KANSERİNE KARŞI FARKINDALIK YARATTI

Doğa Koleji İnsan Kaynakları ekibi olarak Kansersiz Yaşam Derneği iş birliğiyle “Meme Kanseri Farkındalık Semineri" Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsünde gerçekleşti.

25.10.2019 | Doğa Koleji

İSKUR GROUP CEO’SU ERHAN CAVİT BAHADIR CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde Cevizlibağ Kampüsü öğrencilerimiz İSKUR Group CEO’su Erhan Cavit Bahadır’ı konuk etti.