04.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EBEVEYN OKULU TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR! İKİNCİ DÖNEM BAŞLADI

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan aileler de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda bir araya gelmeye devam ediyor.

08.01.2019 | Doğa Koleji

MERCEDES BENZ HAFİF ARAÇLAR İCRA KURULU ÜYESİ TUFAN AKDENİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında iş dünyasının başarılı rol modelleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz Acıbadem kampüsünde öğrencilerimizle buluştu.

11.12.2018 | Doğa Koleji

TAVUK DÜNYASI CEO’SU VOLKAN MUMCU t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

t-MBA Girişmcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Cevizlibağ kampüsündeki konuğu Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu konuşmasında şirketlerin marka stratejileri ile ilgili öğrencilerimizle paylaşımda bulundu.

19.12.2018 | Doğa Koleji

ÇAMLICA KAMPÜSÜ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİNDE VOLVO CAR TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ SABRİ SÖZEN’I AĞIRLADI

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon seminerlerinin Çamlıca kampüsündeki konuğu Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen oldu.

22.12.2018 | Doğa Koleji

BU YIL 3.SÜ DÜZENLENEN “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR” PROJESİ İLE 10.000 MİNİK KALBİ ISITTIK! GURURLUYUZ!

Tüm Türkiye kampüslerimizin meclis öğrencileri, Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 10.000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

28.12.2018 | Doğa Koleji

AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.

26.11.2018 | Doğa Koleji

cimri.com CEO’SU SERKAN KOÇ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE YENİ YÜZYIL GİRİŞİMCİLİĞİNİN YAPISINI ANLATTI

Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde cimri.com CEO’su Serkan Koç’u kampüslerinde ağırladı.

30.11.2018 | Doğa Koleji

SILK AND CAHSMERE KURUCUSU AYŞEN ZAMANPUR ÖĞRENCİLERİMİZE GİRİŞİMCİLİKLE İLGİLİ İLHAM OLDU

Halkalı 2 kampüsü öğrencilerimiz, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde dünyaca ünlü Türk giyim firmasının kurucusu Ayşen Zamanpur’u kampüslerinde ağırladı.

03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU DANIŞMANI ÖZGE BULUT MARAŞLI t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE

Florya kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz kapsamında Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Özge Bulut Maraşlı’yı kampüslerinde ağırladı.

04.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EBEVEYN OKULU’NDA BİRİNCİ DÖNEM BAŞLADI!

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan ailelerimiz de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda bir araya geliyor.