11.12.2018 | Doğa Koleji

TAVUK DÜNYASI CEO’SU VOLKAN MUMCU t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

t-MBA Girişmcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Cevizlibağ kampüsündeki konuğu Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu konuşmasında şirketlerin marka stratejileri ile ilgili öğrencilerimizle paylaşımda bulundu.

04.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EBEVEYN OKULU’NDA BİRİNCİ DÖNEM BAŞLADI!

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan ailelerimiz de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda bir araya geliyor.

03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU DANIŞMANI ÖZGE BULUT MARAŞLI t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE

Florya kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz kapsamında Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Özge Bulut Maraşlı’yı kampüslerinde ağırladı.

30.11.2018 | Doğa Koleji

SILK AND CAHSMERE KURUCUSU AYŞEN ZAMANPUR ÖĞRENCİLERİMİZE GİRİŞİMCİLİKLE İLGİLİ İLHAM OLDU

Halkalı 2 kampüsü öğrencilerimiz, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde dünyaca ünlü Türk giyim firmasının kurucusu Ayşen Zamanpur’u kampüslerinde ağırladı.

26.11.2018 | Doğa Koleji

cimri.com CEO’SU SERKAN KOÇ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE YENİ YÜZYIL GİRİŞİMCİLİĞİNİN YAPISINI ANLATTI

Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde cimri.com CEO’su Serkan Koç’u kampüslerinde ağırladı.

20.11.2018 | Doğa Koleji

PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN, t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

Her yıl Kasım ayında gerçekleşen t-MBA Girişimcilik Seminerleri çerçevesinde Doğa Koleji Kurtköy Kampüsü öğrencileri Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ı ağırladı.

07.11.2018 | Doğa Koleji

2018-2019 t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya gelecek. Seminerler 28 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek.

10.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM MÜFREDATI DÜNYAYA SUNULDU

Öğretmenlerimiz, Doğa Kolejine özgü sundukları eğitim müfredatları ile Bulgaristan’ın Varna şehrinde gerçekleşen MOV UP etkinliğine damgasını vurdu. Etkinliğe Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Hırvatistan, Litvanya, Malta, Yunanistan ve Bulgaristan’dan önemli akademisyenler katıldı.

17.05.2018 | Doğa Koleji

BİR SENE BOYUNCA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATAN MECLİS BAŞKANLARI BİR ARAYA GELEREK ZAFER KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Meclis Başkanları, bir sene boyunca gerçekleştirdikleri sayısız başarılarını Doğa Koleji Genel Merkezi'nde Akademik Direktör Salih Akbay ile bir araya gelerek gururla kutladılar.

02.05.2018 | Doğa Koleji

1500 DOĞA ÖĞRENCİSİ YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ'NDE BULUŞTU!

Doğa Koleji tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Geneli 3. Yaratıcı Yazarlık Festivaline, 1500 öğrenci yazar adayı katıldı. Gülten Dayıoğlu’nun onur konuğu olduğu festivalde, Türkiye’nin birçok önemli yazarından festival boyunca eğitim alan öğrenci yazar adayları, okuma alışkanlığı kazanırken yazma becerilerini de keşfetme imkanı buldu.