09.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA

Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisi 20 Temmuz’da gerçekleşti. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

29.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BAŞARILI YÖNETMEN BİROL GÜVEN’İ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Acıbadem kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında Türk televizyonlarının en uzun süren rekortmen dizisi Çocuklar Duymasın'ın senarist ve yapımcısı Birol Güven’i ağırladı.

23.05.2019 | Doğa Koleji

BÜTÇEMİ YÖNETİYORUM FARKINDALIK HAFTALARI

t-MBA bünyesindeki Para ve Finans dersi ile eş zamanlı yürüttüğümüz ”Bütçemi Yönetiyorum Farkındalık Çalışması” kapsamında kampüslerinizde 15-30 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimizin bilinçli bütçe ve kaynak yönetimi konusunda dikkatlerini çekmeye çalıştık.

16.05.2019 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BAŞARILI OYUNCU VE YÖNETMEN ERCAN KESAL’IN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR!

Bahçeşehir 2 kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında başarılı oyuncu ve yönetmen Ercan Kesal’ı kampüslerinde ağırladı.

09.05.2019 | Doğa Koleji

YÜZLERCE DOĞA ÖĞRENCİSİ YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Kolejinin Antalya’da 4’üncüsünü düzenlediği Yaratıcı Yazarlık Festivali’ne yüzlerde genç yazar adayı katıldı. Festivalin bu yılki onur konuğu Yalvaç Ural’dı. Genç yazar adayları başta Yalvaç Ural olmak üzere festivalin eğitimci yazarlarından okuma ve yazmaya dair önemli bilgiler edindi.

07.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ YEŞİLÇAM’IN SULTANI TÜRKAN ŞORAY'I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

“Kampüste Sanat Seminerleri” kapsamında Doğa Koleji Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, Türk sinemasının duayen ismi Türkan Şoray’ı kampüslerinde ağırladı.

10.04.2019 | Doğa Koleji

“KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA BAŞARILI DİZİ VE SİNEMA OYUNCUSU MURAT AYGEN’I AĞIRLADIK!

Büyükçekmece kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı dizi ve sinema oyuncusu Murat Aygen’i ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

01.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ASLI AYBARS’I AĞIRLADI!

Çekmeköy kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Aslı Aybars’ı ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

27.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ŞEVAL SAM’I AĞIRLADI!

Ataşehir 1 Öğrenci Meclisi kampüslerinde sanat dünyasının önemli ve başarılı ismi Şevval Sam’ı ağırlayarak sanat dünyasının duayen ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

15.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA SEMİNERLERİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejine özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının başarılı isimleri ile farklı işletme fonksiyonlarını tanımak üzere t-MBA Seminerlerinde bir araya geliyor.