16.05.2019 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BAŞARILI OYUNCU VE YÖNETMEN ERCAN KESAL’IN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR!

Bahçeşehir 2 kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında başarılı oyuncu ve yönetmen Ercan Kesal’ı kampüslerinde ağırladı.

09.05.2019 | Doğa Koleji

YÜZLERCE DOĞA ÖĞRENCİSİ YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Kolejinin Antalya’da 4’üncüsünü düzenlediği Yaratıcı Yazarlık Festivali’ne yüzlerde genç yazar adayı katıldı. Festivalin bu yılki onur konuğu Yalvaç Ural’dı. Genç yazar adayları başta Yalvaç Ural olmak üzere festivalin eğitimci yazarlarından okuma ve yazmaya dair önemli bilgiler edindi.

07.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ YEŞİLÇAM’IN SULTANI TÜRKAN ŞORAY'I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

“Kampüste Sanat Seminerleri” kapsamında Doğa Koleji Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, Türk sinemasının duayen ismi Türkan Şoray’ı kampüslerinde ağırladı.

10.04.2019 | Doğa Koleji

“KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA BAŞARILI DİZİ VE SİNEMA OYUNCUSU MURAT AYGEN’I AĞIRLADIK!

Büyükçekmece kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı dizi ve sinema oyuncusu Murat Aygen’i ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

01.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ASLI AYBARS’I AĞIRLADI!

Çekmeköy kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Aslı Aybars’ı ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

27.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ŞEVAL SAM’I AĞIRLADI!

Ataşehir 1 Öğrenci Meclisi kampüslerinde sanat dünyasının önemli ve başarılı ismi Şevval Sam’ı ağırlayarak sanat dünyasının duayen ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

15.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA SEMİNERLERİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejine özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının başarılı isimleri ile farklı işletme fonksiyonlarını tanımak üzere t-MBA Seminerlerinde bir araya geliyor.

09.03.2019 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ KADINLAR GÜNÜ'NÜ ANLAMLI ORGANİZASYONLARLA KUTLADI

İnsan hakları temelinde kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan bu önemli günde, Lise Öğrenci Meclislerimizin önderliğinde tüm öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Türkiye’de kadınların geleceği için ilham verdi.

05.03.2019 | Doğa Koleji

ETİ CEO'SU DR. HAKAN POLATOĞLU t-MBA SEMİNERİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

t-MBA Eğitim Modelinin vazgeçilmez modüllerinden birisi olan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında ETİ CEO’su Dr. Hakan Polatoğlu, Cevizlibağ kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

28.02.2019 | Doğa Koleji

“KAMPÜSTE SANAT” SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Öğrenci Meclisleri kampüslerinde sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.