12.07.2017 | Doğa Okulları

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI! DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı, puanlar açıklandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

01.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA’NIN AKADEMİK BAŞARISI SINIR TANIMIYOR! TEOG-2'DE 469 ÖĞRENCİMİZ TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

Doğa Kolejinin akademik başarısı, TEOG-2’de elde ettiği sonuçlar ile bir kez daha taçlandı.

03.06.2017 | Doğa Okulları

GURURLUYUZ! DOĞA HARİKASI BENİM ÖĞRETMENİM YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye'nin dört bir yanından, her kampüsten, her branştan öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve çalışanlarımızın oylarıyla belirlediğimiz “Doğa Harikası Benim Öğretmenim’’ yarışmamız sonuçlandı.

11.05.2017 | Doğa Okulları

MİNİK KALPLER, DÜNYA ÇOCUKLARI İÇİN BARIŞ VE MUTLULUK SATRANÇ TURNUVASINDA DOĞA’DA BULUŞTU

Minik kalplerin büyük hamleleri bu kez dünya çocuklarının barış ve mutluluğu içindi. Doğa Koleji İncek Kampüsünde gerçekleştirilen “Barış ve Mutluluk Satranç Turnuvası’’ 6-7 Mayıs tarihlerinde farklı okul ve illerden gelen 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.2 gün süren turnuvada :7-8-9-10-11-12-13 yaş kategorilerinden ilk 3’e giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirilirken 4. ve 5. olan sporcular madalya almaya hak kazandı. Ayrıca 5-6 yaş kategorisinde yarışan tüm sporcular ve turnuvaya katılan tüm kız sporculara da madalya verildi. Turnuva sporcuların ve ailelerinin heyecanlı olduğu kadar mutlu dakikalarıyla son buldu. Turnuva sonuçları :

01.10.2016 | Doğa Okulları

TÜRKİYE’NİN "EN İTİBARLI ÖZEL OKULU” DOĞA OKULLARI OLDU

Türkiye İtibar Akademisi’nin İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre, eğitim sektörü ‘özel okullar’ kategorisinde Doğa Okulları, ‘Üniversiteler’ kategorisinde ise ODTÜ ‘Türkiye’nin En İtibarlı Markası’ seçildi.

14.06.2016 | Doğa Okulları

CERN BEAMLINE FOR SCHOOLS YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARIMIZ!

CERN’ün 2014 yılından bu yana lise öğrencileri arasında düzenlemiş olduğu Liselerarası Demet Hattı Yarışması’nın bu seneki sonuçları belli oldu.

14.06.2016 | Doğa Okulları

5. ULUSAL AKIL KÜPÜ ONLINE MATEMATİK YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI…

Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz Akıl Küpü Online Matematik Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

09.05.2016 | Doğa Okulları

YILIN DOĞA HARİKASI ÖĞRETMENİ YARIŞMASI SONUÇLANDI!

İşte öğrencilerimiz ve velilerimizin oylarıyla seçilen bu yılın Doğa Harikası Öğretmenlerimiz!

14.06.2016 | Doğa Okulları

2. ULUSAL MATEMATİK EĞLENDİRİR-RESFEBE YARIŞMASI'NIN SONUÇLARI AÇIKLANDI….

Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Matematik Eğlendirir-Resfebe Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

12.05.2016 | Doğa Okulları

DOĞA OKULLARI BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ KISA FİLM YARIŞMASI SONUÇLANDI!

Bilgi Teknolojileri Birimi tarafından Doğa Okulları Bahçelievler Kampüsü’nde düzenlenen “Benim Okulum” konulu kısa film yarışması sonuçlandı.