07.10.2019 | Doğa Koleji

ÇERKEZKÖY'DEN TAEKWONDO AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü 10. sınıf öğrencisi Azra Çavuş, İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

03.10.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ADA ZEHRA ANLATICI, İTALYA'DA DÜNYA REKORU KIRDI

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Ortaokul öğrencimiz Milli Sporcu Ada Zehra Anlatıcı, İtalya’da katıldığı DS Avrupa Şampiyonası'nda "Dünya Rekoru" kırarak büyük bir başarı elde etti.

28.09.2019 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI, DOĞA KOLEJİ’NE ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve dernek yetkilileri, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’yi ziyaret ederek sosyal sorumluluk projeleri hakkında görüşmeler yaptı.

14.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ANKARA’YA 8. KAMPÜS

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Ankara Bağlıca Kampüsü’nü eğitim sektörüne kazandırarak, Doğa modelli eğitim anlayışını başkentli öğrencilerle buluşturdu.

09.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA “MERHABA” DEDİ

Yaz tatili bitti, milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için sınıflarda ders zili çaldı. Doğa Koleji Kampüsleri’nde okulun ilk günü coşkulu geçti.

23.07.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU ÇOCUKLARIN BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal, öğrencilerin; okulların kapalı olduğu yaz dönemini iyi değerlendirmeleri için yaz okulunu öneriyor. Yaz okullarında öğrenciler arkadaşlarıyla vakit geçirirken; zihinsel ve fiziksel gelişimlerine de katkı sağlıyorlar.

27.06.2019 | Doğa Koleji

TERCİH DÖNEMİNDE LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyor sizi Türkiye'nin en ayrıcalıklı lise eğitimiyle tanıştırıyoruz.

26.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA 2. DÖNEM BAŞLADI

Öğrencilerin yaz tatillerinde akademik çalışmalarına eğlenceli bir şekilde devam etmeleri, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirmeleri amacıyla faaliyet gösteren Doğa Koleji Yaz Okulu’nun ikinci dönemi coşkuyla başladı.

18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

14.06.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU KİŞİSEL GELİŞİMİ NASIL ETKİLİYOR?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala öğrencilerin yaz dönemini değerlendirmeleri adına birçok eğitim kurumu yaz okulu uygulamasını başlatıyor. Yaz okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor.