21.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ CUMHURİYET TURNUVASI 25 EKİM'DE GERÇEKLEŞİYOR!

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl 25 Ekim'de gerçekleşiyor. 3. sınıf öğrencilerimizin katılacağı geleneksel turnuvada Cumhuriyet kupası sahibini bulacak.

23.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇLİK ve SPOR BAKANI Dr. MEHMET M. KASAPOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet M. Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.

03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

03.09.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. KARACA: “EĞİTİM-ÖĞRETİMDE BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde başlayan telafi eğitimi ile, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ilişkin son hazırlıkları değerlendirmek üzere İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca başkanlığında bir toplantı gerçekleşti.

12.08.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN, DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜSÜ’NE ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü velileri ve basın mensuplarıyla Kayseri’de bir araya geldi.

18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

12.07.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE KATILAN ÖĞRENCİLERİN TERCİH HEYECANI BAŞLIYOR

Liseye Geçiş Sınavı’na katılan öğrenciler için tercih dönemi heyecanı başlıyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, tercih döneminde öğrenci ve ailelere önerilerde bulundu.

15.06.2020 | Doğa Koleji

ONLINE DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVAMIZ REKOR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ!

13 Haziran Cumartesi günü Doğa Koleji Online Satranç Turnuvamız 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Turnuvada rekor katılımla 1388 satranç sporcumuz yarıştı.

19.05.2020 | Doğa Koleji

SERHAT ÖZEREN'DEN GENÇLERE 19 MAYIS MESAJI

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlere seslendi.

19.05.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 19 MAYIS MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.