13.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DA EĞİTİM BAŞLADI

Doğa Koleji eğitim kadrosu 2018-2019 dönem hazırlıklarına hizmet içi eğitim programı ile başladı!

05.06.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 2 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 3 Haziran tarihinde, Doğa Koleji Bursa Hamitler Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

27.04.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League Junior HEYECANI 28 NİSAN'DA SARIYER ve BEYKOZ KAMPÜSLERİMİZDE

Bilim Kahramanları Derneği ve Doğa Koleji tarafından Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarları'nın heyecanla beklenen İstanbul ayağı, 28 Nisan'da Doğa Koleji Sarıyer ve Beykoz Kampüslerinde!

30.04.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) İSTANBUL FİNALİYLE SONA ERDİ

FLL Jr. maratonu Doğa Koleji Beykoz ve Sarıyer Kampüsleri'nde 28 Nisan'da gerçekleştirilen muhteşem final ile sona erdi.

02.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI 5-6 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE!

VEX Robotics Off-Seasons heyecanı şimdi Ankara'da! Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuva 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

09.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 4 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 5-6 Mayıs tarihlerinde, Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

17.12.2015 | Doğa Koleji

TTT NET PROJESİ ULUSLARARASI BİLİM KAMPLARI’NIN BİR DİĞERİ DE BULGARİSTAN'DA GERÇEKLEŞTİ!

TTT NET Takım Çalışması; Fen Bilimleri eğitimini daha çekici ve gençlere hitap edecek hale getirmek için var olan eğitim ve öğretim pratiklerini bir araya getirmek, yenilikçi yaklaşımları saptamak ve bu bulguları eğitim politikalarına yansıtmayı amaçlıyor.

02.04.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League Junior, 7 NİSAN'DA DİYARBAKIR'DA

Bilim Kahramanları Derneği tarafından Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarları'nın Diyarbakır ayağı, 7 Nisan'da Doğa Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

19.04.2018 | Doğa Koleji

FLL Jr. HEYECANI DİYARBAKIR ve İZMİR'DE YAŞANDI

İlkini Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü’müzde gerçekleştirdiğimiz FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Diyarbakır ve İzmir Bornova kampüslerimiz ile devam etti.

27.04.2018 | Doğa Koleji

FLL JR COŞKUSU BURSA'YI DA SARDI

İlki Ankara Çayyolu kampüsünde gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Diyarbakır ve İzmir'den sonra şimdi de Bursa'da başarıyla gerçekleştirildi.