12.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KAMPÜSLERİNDE FIRST® LEGO® League / FLL HEYECANI BAŞLADI

Bilim Kahramanları Derneği tarafından Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarları’na, Doğa Koleji olarak 7 farklı ilde, 9 fuar ile ev sahipliği yapacağız.

13.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DA EĞİTİM BAŞLADI

Doğa Koleji eğitim kadrosu 2018-2019 dönem hazırlıklarına hizmet içi eğitim programı ile başladı!

05.06.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 2 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 3 Haziran tarihinde, Doğa Koleji Bursa Hamitler Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

09.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 4 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 5-6 Mayıs tarihlerinde, Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

02.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI 5-6 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE!

VEX Robotics Off-Seasons heyecanı şimdi Ankara'da! Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuva 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

30.04.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) İSTANBUL FİNALİYLE SONA ERDİ

FLL Jr. maratonu Doğa Koleji Beykoz ve Sarıyer Kampüsleri'nde 28 Nisan'da gerçekleştirilen muhteşem final ile sona erdi.

27.04.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League Junior HEYECANI 28 NİSAN'DA SARIYER ve BEYKOZ KAMPÜSLERİMİZDE

Bilim Kahramanları Derneği ve Doğa Koleji tarafından Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarları'nın heyecanla beklenen İstanbul ayağı, 28 Nisan'da Doğa Koleji Sarıyer ve Beykoz Kampüslerinde!

27.04.2018 | Doğa Koleji

FLL JR COŞKUSU BURSA'YI DA SARDI

İlki Ankara Çayyolu kampüsünde gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Diyarbakır ve İzmir'den sonra şimdi de Bursa'da başarıyla gerçekleştirildi.

19.04.2018 | Doğa Koleji

FLL Jr. HEYECANI DİYARBAKIR ve İZMİR'DE YAŞANDI

İlkini Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü’müzde gerçekleştirdiğimiz FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Diyarbakır ve İzmir Bornova kampüslerimiz ile devam etti.

02.04.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League Junior, 7 NİSAN'DA DİYARBAKIR'DA

Bilim Kahramanları Derneği tarafından Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarları'nın Diyarbakır ayağı, 7 Nisan'da Doğa Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.