10.01.2019 | Doğa Koleji

2. t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 24-25-26 ŞUBAT’TA ANTALYA’DA BAŞLIYOR

Sadece Doğa Kolejine özgü Türkiye’nin yenilikçi eğitim modeli t-MBA çatısı altında gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı 24-25-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

08.01.2019 | Doğa Koleji

MERCEDES BENZ HAFİF ARAÇLAR İCRA KURULU ÜYESİ TUFAN AKDENİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında iş dünyasının başarılı rol modelleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz Acıbadem kampüsünde öğrencilerimizle buluştu.

28.12.2018 | Doğa Koleji

AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.

26.12.2018 | Doğa Koleji

DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’İN 2 .AYAĞI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in 2. ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

22.12.2018 | Doğa Koleji

BU YIL 3.SÜ DÜZENLENEN “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR” PROJESİ İLE 10.000 MİNİK KALBİ ISITTIK! GURURLUYUZ!

Tüm Türkiye kampüslerimizin meclis öğrencileri, Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 10.000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

19.12.2018 | Doğa Koleji

ÇAMLICA KAMPÜSÜ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİNDE VOLVO CAR TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ SABRİ SÖZEN’I AĞIRLADI

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon seminerlerinin Çamlıca kampüsündeki konuğu Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen oldu.

18.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE DEVAM EDİYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ikinci ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle devam ediyor.

15.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’in İLK AYAĞI GERÇEKLEŞTİ

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir 3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

11.12.2018 | Doğa Koleji

TAVUK DÜNYASI CEO’SU VOLKAN MUMCU t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

t-MBA Girişmcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Cevizlibağ kampüsündeki konuğu Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu konuşmasında şirketlerin marka stratejileri ile ilgili öğrencilerimizle paylaşımda bulundu.

06.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 ATAŞEHİR-3 KAMPÜSÜNE BAŞLIYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir-3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle başlıyor.