11.06.2019 | Doğa Koleji

DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olarak anılan 12. t-MBA Zirvesi ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi’nde zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldı.

29.05.2019 | Doğa Koleji

TÜRKİYE’DE LİSE DÜZEYİNDE ULUSLARARASI İLK BİLİM KONGRESİ DÜZENLENDİ; D-BAP

Doğa Koleji tarafından, Türkiye’de ilk kez, lise düzeyinde ve akademisyenlerin katılımıyla uluslararası bilimsel kongre düzenlendi. 24-25 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi (D-BAP)’nde Doğa Koleji öğrencileri tarafından 230 proje sergilendi.

29.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BAŞARILI YÖNETMEN BİROL GÜVEN’İ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Acıbadem kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında Türk televizyonlarının en uzun süren rekortmen dizisi Çocuklar Duymasın'ın senarist ve yapımcısı Birol Güven’i ağırladı.

23.05.2019 | Doğa Koleji

BÜTÇEMİ YÖNETİYORUM FARKINDALIK HAFTALARI

t-MBA bünyesindeki Para ve Finans dersi ile eş zamanlı yürüttüğümüz ”Bütçemi Yönetiyorum Farkındalık Çalışması” kapsamında kampüslerinizde 15-30 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimizin bilinçli bütçe ve kaynak yönetimi konusunda dikkatlerini çekmeye çalıştık.

23.05.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI D-BAP ÖĞRENCİ KONGRESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Doğa Koleji tarafından ilk kez düzenlenecek Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi (D-BAP), 24-25 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşiyor. Doğa Koleji öğrencileri tarafından kongrede toplam 228 proje sergilenecek.

14.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANNELER GÜNÜ'NÜ BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLADI!

Lise Öğrenci Meclisleri, en değerli varlıkları anneleri için birbirinden güzel organizasyonlar gerçekleştirerek bu anlamlı günü coşku ile kutladı.

10.05.2019 | Doğa Koleji

ACIBADEM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ, İSHAKLI KÖY OKULU’NDA ŞENLİK DÜZENLEDİ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında t-MBA Öğrenci Meclisi İshaklı Köy Okulu’nda şenlik düzenleyerek minik kardeşleri ile keyifli bir gün geçirdi.

04.05.2019 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ 12. t-MBA ZİRVESİ'NDE İŞ DÜNYASININ DUAYENLERİYLE BULUŞTU

Doğa Koleji, geleceğin liderleriyle iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getirdi. Bu yıl 12.’si düzenlenen t-MBA Zirvesi, iş ve akademi dünyasından önemli isimlerin katılımıyla 3 Mayıs'ta gerçekleşti.

12.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 12.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirve 3 Mayıs'ta...

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.