10.04.2015 | Doğa Koleji

t-MBA ZİRVE HAFTASININ 4. GÜNÜNDE ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE t-MBA DİGİTAL WORKSHOP'U

t-MBA Zirve Haftası'nın dördüncü gününde Kurtköy Doğa Kampüsü'nde bulunan yabancı misafirler iki ayrı etkinliğe katıldılar.

21.01.2015 | Doğa Koleji

t-MBA 4. YILINDA t-MBA DİGİTAL İLE TEKRAR BETT SHOW'DA

Doğa Okulu BETT Show 2015'teki yerini aldı. t-MBA, dünyadaki en ünlü eğitim fuarlarından biri olan BETT Show'a (British Education Training and Technology Show) dördüncü kez katılıyor.

18.04.2014 | Doğa Koleji

1. ULUSLARARASI DİJİTAL EĞİTİM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ

1. Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesi’nde geleceğin bilişim uzmanları bir araya geldi.

09.12.2014 | Doğa Koleji

FİNLANDİYA’DAKİ t-MBA ZİRVESİNİN İLK GÜNÜ HEYECANLI BAŞLADI

Bir t-MBA Digital okulu olan Tampereen Yliopiston Normaalikoulu Finlandiya’da t-MBA Zirve Haftası düzenliyor.

10.12.2014 | Doğa Koleji

FİNLANDİYA t-MBA ZİRVESİNİN İKİNCİ GÜNÜNDE FİNLİ ÖĞRENCİLERE t-MBA DIGITAL SUNUMU

Finlandiya t-MBA Zirvesi eğitici ve eğlenceli etkinliklerle devam ediyor.

12.12.2014 | Doğa Koleji

t-MBA FİNLANDİYA ZİRVESİNİN 4. GÜNÜNDE t-MBA TAMPERE ÜNİVERSİTESİ'NDEN ÖDÜL ALDI

Finlandiya t-MBA Zirvesinin son günü t-MBA öğrencilerinin art arda katıldıkları çalıştay ve panellerle yorucu fakat bir o kadar da eğlenceli bir şekilde geçti.

11.01.2014 | Doğa Koleji

t-MBA 3. YILINDA t-MBA DİGİTAL İLE TEKRAR BETT Show'da

t-MBA 22-25 Ocak tarihleri arasında aktivite dolu programı ile Londra'da . t-MBA, Dünya'daki en ünlü egitim fuarlarından biri olan BETT Show'a (British Education Training and Technology Show) 3. kere katılıyor.

27.01.2014 | Doğa Koleji

DOĞA DÜNYANIN EN HIZLI BÜYÜYEN OKULU!

Doğa Koleji'nin t-MBA insiyatifiyle Londra'da kurduğu dernek GYN (Global Youth Network) ve uluslararas eğitim dünyasına sunduğu yeni online çözüm t-MBA Digital, BETT Show 2014'e damgasını vurdu. Doğa'nın uluslararası başarısı BETT Show boyunca büyük ilgi gördü ve takdirle karşlandı!

11.04.2014 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ’NDEN 1. ULUSLARARASI DİJİTAL EĞİTİM ZİRVESİ

Doğa Okulu Anadolu Liseleri’nin özgün eğitim modeli t-MBA (MBA for teenagers) kapsamında bu sene ilki düzenlenecek Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesi 17 Nisan 2014 tarihinde Doğa Acıbadem Bilim Okulu’nda gerçekleşecek.