26.12.2018 | Doğa Koleji

DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’İN 2 .AYAĞI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in 2. ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

18.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE DEVAM EDİYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ikinci ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle devam ediyor.

21.01.2015 | Doğa Koleji

t-MBA 4. YILINDA t-MBA DİGİTAL İLE TEKRAR BETT SHOW'DA

Doğa Okulu BETT Show 2015'teki yerini aldı. t-MBA, dünyadaki en ünlü eğitim fuarlarından biri olan BETT Show'a (British Education Training and Technology Show) dördüncü kez katılıyor.

10.04.2015 | Doğa Koleji

t-MBA ZİRVE HAFTASININ 4. GÜNÜNDE ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE t-MBA DİGİTAL WORKSHOP'U

t-MBA Zirve Haftası'nın dördüncü gününde Kurtköy Doğa Kampüsü'nde bulunan yabancı misafirler iki ayrı etkinliğe katıldılar.

06.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 ATAŞEHİR-3 KAMPÜSÜNE BAŞLIYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir-3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle başlıyor.

15.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’in İLK AYAĞI GERÇEKLEŞTİ

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir 3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

18.04.2014 | Doğa Koleji

1. ULUSLARARASI DİJİTAL EĞİTİM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ

1. Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesi’nde geleceğin bilişim uzmanları bir araya geldi.

09.12.2014 | Doğa Koleji

FİNLANDİYA’DAKİ t-MBA ZİRVESİNİN İLK GÜNÜ HEYECANLI BAŞLADI

Bir t-MBA Digital okulu olan Tampereen Yliopiston Normaalikoulu Finlandiya’da t-MBA Zirve Haftası düzenliyor.

10.12.2014 | Doğa Koleji

FİNLANDİYA t-MBA ZİRVESİNİN İKİNCİ GÜNÜNDE FİNLİ ÖĞRENCİLERE t-MBA DIGITAL SUNUMU

Finlandiya t-MBA Zirvesi eğitici ve eğlenceli etkinliklerle devam ediyor.

12.12.2014 | Doğa Koleji

t-MBA FİNLANDİYA ZİRVESİNİN 4. GÜNÜNDE t-MBA TAMPERE ÜNİVERSİTESİ'NDEN ÖDÜL ALDI

Finlandiya t-MBA Zirvesinin son günü t-MBA öğrencilerinin art arda katıldıkları çalıştay ve panellerle yorucu fakat bir o kadar da eğlenceli bir şekilde geçti.