01.03.2019 | Doğa Koleji

2019 t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Doğa Koleji’ne özgü t-MBA eğitimi ile geleceğe hazırlanan öğrencilerimiz 24-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da ikincisi gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda bir araya gelerek program sonunda sertifikalarını aldılar.

09.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI BAŞARIYLA TAMAMLANDI!

Özgün t-MBA Eğitimi ile geleceğe hazırlanan Doğa Koleji öğrencileri 2-4 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda bir araya gelerek program sonunda sertifikalarını aldılar.

19.07.2016 | Doğa Koleji

YURT DIŞINDA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ İMKANI DOĞA'DA!

Doga Overseas College Counseling Service, ortaokul ve liseden mezun olan öğrencilerimize bire bir danışmanlık ile dünyanın en saygın üniversitelerinde eğitim alma imkanı sunuyor.

08.03.2016 | Doğa Koleji

SAHADA ÖĞRENİYORUM PROJESİ İLE t-MBA ÖĞRENCİLERİ AKTİF SAHA PROJELERİNİ BAŞARIYLA DEVAM ETTİRİYOR…

t-MBA programı yine t-MBA Öğrencilerinin geleceklerine bir ışık tutuyor.

29.11.2016 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ G3 ZİRVESİ'NDE!

Girişimcilik ve İnovasyon haftasında düzenlenen uluslararası bir organizasyon olan Türkiye’nin en önemli iş adamlarının katıldığı G3 Zirvesi’ne Acıbadem Bilim Doğa öğrencileri her sene olduğu gibi yerini aldı.

26.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

26.11.2015 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK HAFTASI KAPSAMINDA TEKİRDAĞ KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ

Tekirdağ Kampüsü t-MBA Öğrencileri Karaköy Güllüoğlu Sahibi Nadir Güllü ile girişimcilik üzerine bir röportaj gerçekleştirdiler.

02.12.2015 | Doğa Koleji

ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ GİRİŞİMCİLİK HAFTASINDA EN İYİ KADIN GİRİŞİMCİ NUR BEGEN’İ AĞIRLADI

157 ülke ile eş zamanlı kutlanan Girişimcilik Haftası her sene olduğu gibi bu senede Doğa Okulları t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği organizasyonlarla renklendi.

03.12.2015 | Doğa Koleji

İSKENDERUN KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ'NE GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ

Girişimcilik Haftası nedeniyle düzenlenen t-MBA seminerleri kapsamında İskenderun Kampüsü t-MBA Öğrencileri, RIXOS Otelleri kurucularından Muzaffer İster’i konuk etti.

13.01.2016 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ DÜNYA DEVLERİNE “PAZAR STRATEJİSİ” HAZIRLIYOR!

Yeni Nesil Eğitim felsefesiyle öğrencilerini müfredat dışı etkinliklerle dünya arenasına hazırlayan Doğa Okulları, geleceğin iş dünyası liderlerini Global Business Strategy Forumu’nda bir araya getirdi.