16.05.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI D-BAP ÖĞRENCİ KONGRESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Science Expo, Promat, Bayer, INESPO, UNESCO-GOI PEACE, DNA Day Essay Contest, IGEM Google Science Fair, Brezilya Mostratec Bilim Olimpiyatları, eCYBERMISSION Imagine Cup, Harvard IJAS gibi proje yarışmalarında yer alan öğrencilerimiz son olarak projelerini Doğa Koleji Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi’nde sunacak.

14.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANNELER GÜNÜ'NÜ BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLADI!

Lise Öğrenci Meclisleri, en değerli varlıkları anneleri için birbirinden güzel organizasyonlar gerçekleştirerek bu anlamlı günü coşku ile kutladı.

10.05.2019 | Doğa Koleji

ACIBADEM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ, İSHAKLI KÖY OKULU’NDA ŞENLİK DÜZENLEDİ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında t-MBA Öğrenci Meclisi İshaklı Köy Okulu’nda şenlik düzenleyerek minik kardeşleri ile keyifli bir gün geçirdi.

04.05.2019 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ 12. t-MBA ZİRVESİ'NDE İŞ DÜNYASININ DUAYENLERİYLE BULUŞTU

Doğa Koleji, geleceğin liderleriyle iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getirdi. Bu yıl 12.’si düzenlenen t-MBA Zirvesi, iş ve akademi dünyasından önemli isimlerin katılımıyla 3 Mayıs'ta gerçekleşti.

12.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 12.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirve 3 Mayıs'ta...

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

08.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASINDA BÜYÜK FİNAL GERÇEKLEŞTİ

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 3 Nisan’da Çekmeköy kampüsünde 12.si düzenlenen t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalist öğrencisi iş fikirlerini jüri üyeleri karşısında sundu!

01.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ASLI AYBARS’I AĞIRLADI!

Çekmeköy kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Aslı Aybars’ı ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

27.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ŞEVAL SAM’I AĞIRLADI!

Ataşehir 1 Öğrenci Meclisi kampüslerinde sanat dünyasının önemli ve başarılı ismi Şevval Sam’ı ağırlayarak sanat dünyasının duayen ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

26.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YGA’NIN "BİLİM SEFERBERLİĞİ" PROJESİNE BÜYÜK DESTEK!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesine Doğa Koleji Öğrenci Meclisleri destek vererek 6 devlet okuluna 65 bilim setini ulaştırdı ve bilim sahasında o eşsiz tecrübeyi deneyimledi.