17.10.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL LİSE MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA ALİ RIZA LÜLE İLE BİR ARAYA GELDİ!

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen öğrenci meclis başkanları, ilk vizyon toplantısını Beykoz kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

05.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ'NDE YİNE FARKINDALIK YARATTI

Öğrenci Meclisleri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde tüm Türkiye kampüslerimizde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile farkındalık yarattı.

02.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKAN ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına, geleceğe hazırlayan Öğrenci Meclisleri yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlandı. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen mülakatlar ile başkan adayları belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

19.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİNDE KIYASIYA REKABETİN YAŞANACAĞI t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde t-MBA Öğrenci Meclisleri seçim serüveni başlıyor.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

13.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK BAŞARISINI AĞRI'YA TAŞIYOR

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü'nün açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “akademik başarımızı Ağrı’ya taşımaktan son derece mutluyuz, Ağrıyı bundan sonra eğitimdeki başarısıyla konuşacağız” dedi.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İnşaatı tamamlanan Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluştu.