06.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 ATAŞEHİR-3 KAMPÜSÜNE BAŞLIYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir-3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle başlıyor.

03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU DANIŞMANI ÖZGE BULUT MARAŞLI t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE

Florya kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz kapsamında Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Özge Bulut Maraşlı’yı kampüslerinde ağırladı.

30.11.2018 | Doğa Koleji

SILK AND CAHSMERE KURUCUSU AYŞEN ZAMANPUR ÖĞRENCİLERİMİZE GİRİŞİMCİLİKLE İLGİLİ İLHAM OLDU

Halkalı 2 kampüsü öğrencilerimiz, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde dünyaca ünlü Türk giyim firmasının kurucusu Ayşen Zamanpur’u kampüslerinde ağırladı.

26.11.2018 | Doğa Koleji

cimri.com CEO’SU SERKAN KOÇ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE YENİ YÜZYIL GİRİŞİMCİLİĞİNİN YAPISINI ANLATTI

Doğa Koleji Kadıköy Kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz çerçevesinde cimri.com CEO’su Serkan Koç’u kampüslerinde ağırladı.

22.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ EĞİTİM KAMPI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ! GELECEĞİN LİDERLERİ YİNE ANTALYA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” tüm Türkiye meclis başkanlarının katılımıyla Antalya’da başarıyla gerçekleşti. Edinilen bilgi ve kazanım çerçevesinde öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

20.11.2018 | Doğa Koleji

PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN, t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

Her yıl Kasım ayında gerçekleşen t-MBA Girişimcilik Seminerleri çerçevesinde Doğa Koleji Kurtköy Kampüsü öğrencileri Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ı ağırladı.

10.11.2018 | Doğa Koleji

FİKİRLERİYLE AYDINLANAN t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ATA'SINI BÜYÜK ÖZLEM İLE ANDI

Lise Öğrenci Meclisleri, Büyük Önder ve Başöğretmen Atatürk’e minnetini ve saygısını aramızdan ayrılışının 80. yılında gerçekleştirdiği etkinlikler ile gösterdi.

07.11.2018 | Doğa Koleji

2018-2019 t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya gelecek. Seminerler 28 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek.

02.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 3” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE TÜRKİYE'YE ULAŞIYOR!

t-MBA Öğrenci Meclisleri bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir 3” isimli sosyal sorumluluk projesi ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

26.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN DUYGU YÜKLÜ CUMHURİYET VİDEOSU

95 yıl önce tohumları serpilen Cumhuriyetimiz, bugün ulu bir çınar. Bu bilinçle yetişen lise öğrenci meclislerimiz Cumhuriyetimizin 95. yılında tüm Türkiye kampüslerimizde “Sizce Cumhuriyet…” sorusuyla farkındalık yarattı.