27.10.2020 | Doğa Koleji

CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVAMIZ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl 25 Ekim'de gerçekleşti. 3. sınıf öğrencilerimizin katıldığı geleneksel turnuvada Cumhuriyet kupası sahibini buldu.

21.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ CUMHURİYET TURNUVASI 25 EKİM'DE GERÇEKLEŞİYOR!

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl 25 Ekim'de gerçekleşiyor. 3. sınıf öğrencilerimizin katılacağı geleneksel turnuvada Cumhuriyet kupası sahibini bulacak.

03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

12.08.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN, DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜSÜ’NE ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü velileri ve basın mensuplarıyla Kayseri’de bir araya geldi.

21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

15.06.2020 | Doğa Koleji

ONLINE DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVAMIZ REKOR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ!

13 Haziran Cumartesi günü Doğa Koleji Online Satranç Turnuvamız 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Turnuvada rekor katılımla 1388 satranç sporcumuz yarıştı.

06.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 1, 2 VE 3. SINIFLAR ONLINE SATRANÇ TURNUVASI 13 HAZİRAN'DA!

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl online olarak gerçekleşiyor. 13 Haziran'daki turnuva, tüm 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin katılımına açık olacak.

05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımımız Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen öğrencilerimiz, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

02.03.2020 | Doğa Koleji

FLL HEYECANI DEVAM EDİYOR

Öğrencilerimiz devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da ödüle doymadılar.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.