03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

03.03.2020 | Doğa Koleji

HEDEF TÜRKİYE ve DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Acıbadem Kampüsümüzün genç sporcuları Türkiye finallerine ve Dünya şampiyonluğuna yürüyor.

02.01.2020 | Doğa Koleji

İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

Yeni yılın ilk şampiyonluk haberi Acıbadem kampüsümüzden geldi. İstanbul Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden genç kızlarımız kupayı Doğa'ya getirdi.

23.05.2019 | Doğa Koleji

İZMİR TORBALI KAMPÜSÜ YENİ DÖNEMDE EĞİTİME HAZIR!

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında İzmir’deki 11. kampüsünü Torbalı’da açarak eğitim yaşamına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

10.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE BİGA’DA EĞİTİME “MERHABA” DİYOR

Doğa Koleji Çanakkale Biga Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde eğitim-öğretim yaşamına “merhaba” diyor.

29.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ GİRESUN KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Giresun Kampüsü’nü açıyor. Giresun’da eğitim vizyonunu yeniden yapılandıran Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 8 yeni kampüsten biri olacak.

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

08.04.2019 | Doğa Koleji

SPORUN HER DALINDA BAŞARI SÜRÜYOR!

Lise hentbol ve ortaokul voleybol branşlarında öğrencilerimiz büyük başarılara imza attı. İki ayrı branş ve kategoride Türkiye finallerine kalan takımlarımıza başarılar dileriz.

29.03.2019 | Doğa Koleji

VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLUK GELENEĞİ BU YIL DA SÜRÜYOR!

Doğa Koleji Genç Kız Voleybol Takımı voleyboldaki başarıyı bu yıl da sürdürüyor. Tokat'ta düzenlenen Türkiye finalinde öğrencilerimiz kupayı bir kez daha müzemize getirdi.

11.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KONYA BEYŞEHİR KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji, öğrenci odaklı ve proje modelli eğitim anlayışı, güçlü akademik kadrosu ve sosyal aktiviteleriyle Konya’daki 2. kampüsünü Beyşehir’de açıyor.