05.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KAP MUTLULUK PROJESİYLE BU YIL DA HAYVAN DOSTLARINI UNUTMUYOR

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl 5.si düzenlenen Bir Kap Mutluluk Projesi ile hayvan dostlarını yine unutmuyor.

13.11.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİMİZ CENNET SIRAY SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE 300’DEN FAZLA TÜRKMEN AİLEYE YARDIM ELİ UZATTI!

t-MBA Eğitim Modeli ile 50 saat zorunlu sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren öğrencilerimizden Türkiye'yi aşan yardım eli...

04.10.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HAYVAN DOSTLARIMIZ İÇİN SEFERBER OLDU

Doğa Koleji öğrencileri ‘Bu dünya sadece bize ait değil!’ sloganıyla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü coşkuyla kutladılar.

02.05.2017 | Doğa Koleji

HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL! DOĞA KOLEJİ KAZAK ve YARDIM PROJESİYLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA 50 OKULA ULAŞTIK

Doğa Koleji Ekoloji bölümünün başlattığı Kazak ve Yardım Kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki 50 okula yardımda bulunduk.

05.10.2016 | Doğa Koleji

DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! BİR KAP MUTLULUK PROJESİ İLE 4 EKİM DÜNYA HAYVAN HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADIK

Doğa öğrencileri 4 Ekim Hayvan Haklarını Koruma Günü kapsamında Bir Kap Mutluluk projesini hayata geçirdiler.

15.02.2016 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ BÜYÜK BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE KELEBEK ÇOCUKLARA YARDIM ELİNİ UZATTI!

Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü Öğrenci Meclisi, halk dilinde ‘kelebek hastalığı’ olarak bilinen ‘epidermolizis bülloza’ hastalığının tek destekçisi olan DEBRA Türkiye Derneği ile iletişime geçerek büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

08.02.2016 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN TÜRKMENLERE YARDIM ELİ

Çatışmaların gölgesinde yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenlerine bir yardım eli de Doğa Okulları Öğrenci Meclislerinden uzandı. Ankara’daki 6 kampüste gerçekleştirilen yardım kampanyasına çok sayıda öğrenci ve velisi destek verdi.

14.10.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI, 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NÜ COŞKU İLE KUTLADI

Doğa öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvan Haklarını Koruma günü kapsamında bilinç oluşturmak ve hayvanlara yardımın önemini vurgulamak için okullarında “Bir Kap Mutluluk” projesini hayata geçirdiler.

16.06.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİNİN YARDIMLARI SINIR TANIMIYOR!

Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri yine kalbe dokunan yardımlarını Makedonya’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

12.06.2015 | Doğa Koleji

ACIBADEM BİLİM OKULU MECLİSİ’NDEN YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİNE BÜYÜK DESTEK

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkanlarınca düzenlenen yardım kampanyası yaşları 8-16 arasında olan yardıma muhtaç çocuklarla buluştu.