23.07.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU ÇOCUKLARIN BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal, öğrencilerin; okulların kapalı olduğu yaz dönemini iyi değerlendirmeleri için yaz okulunu öneriyor. Yaz okullarında öğrenciler arkadaşlarıyla vakit geçirirken; zihinsel ve fiziksel gelişimlerine de katkı sağlıyorlar.

26.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA 2. DÖNEM BAŞLADI

Öğrencilerin yaz tatillerinde akademik çalışmalarına eğlenceli bir şekilde devam etmeleri, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirmeleri amacıyla faaliyet gösteren Doğa Koleji Yaz Okulu’nun ikinci dönemi coşkuyla başladı.

14.06.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU KİŞİSEL GELİŞİMİ NASIL ETKİLİYOR?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala öğrencilerin yaz dönemini değerlendirmeleri adına birçok eğitim kurumu yaz okulu uygulamasını başlatıyor. Yaz okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor.

13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

20.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA İLK DÖNEM DOLU DOLU BAŞLADI

Yaz coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Doğa Koleji Yaz Okulu'nun öğrencileri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'yi ziyaret etti.

18.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULLARIYLA BU YAZ YİNE DOPDOLU!

Doğa Koleji Yaz Okulu'nda kontenjanlar doluyor.

06.06.2018 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ ve YAZ TATİLİ NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ? DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN ÖNERİLER

Öğrencilerimiz bilgilerini arttırdığı, becerilerini geliştirdiği, uzun, yorucu ve keyifli bir yılı geride bırakıyor. Emeklerinin karşılığını alacakları karneleriyle birlikte heyecanla evlerine gelecekler. Peki; bu özel günde çocuklarımıza nasıl davranmalı, yaz tatillerini en verimli şekilde nasıl planlamalıyız?

04.05.2018 | Doğa Koleji

DÜNYANIN EN BÜYÜK AMFİ DERSİ DOĞA KOLEJİ t-MBA ZİRVESİ 11 YAŞINDA

Doğa Koleji t-MBA Zirvesi 11. yılında yine önemli isimlere ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, iş dünyasının duayenleriyle bir araya gelerek geleceğe dair önemli tavsiyeler edindi.

04.08.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULUNUN İKİNCİ DÖNEMİ EĞLENCELİ BİR VEDA ORGANİZASYONUYLA SONA ERDİ

8 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulunun ikinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

11.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULUNUN İLK DÖNEMİ SERTİFİKA TÖRENİYLE TAMAMLANDI!

8 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Spor Okulu'nun ilk dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.