12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İzmir Buca kampüsü yükseliyor! İnşaatı devam eden Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluşuyor.

17.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA ÜSTÜN KODLAMA EĞİTİMİ İLE GELEN TÜBİTAK ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.

14.05.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 12. TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNALİ'NDEN YENİ BAŞARILARLA DÖNDÜ

12. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Sergisi’nde yarışan 4 farklı kampüsten öğrencilerimiz değerler eğitimi, kodlama, matematik, kimya ve tarih alanında projelerini sergilediler.

11.05.2018 | Doğa Koleji

TÜBİTAK 4004 - SAĞIM SOLUM BİLİM PROJESİ BAŞVURUSU GERÇEKLEŞTİ

TÜBİTAK 4004 - Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı Kapsamında 19 Mayıs Üniversitesi ve Doğa Koleji Samsun Kampüsü iş birliğiyle yapılandırılan Sağım Solum Bilim Projesi için resmi başvurular yapıldı.

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.

01.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Rehberlik bölümünün öğrenci meclisleri ile organize ettiği "Doğa Kariyer Günleri" 26 Nisan Perşembe günü İskenderun, Hatay ve Gaziantep kampüslerimizin de katılımıyla Adana kampüsünde gerçekleştirildi.

16.10.2017 | Doğa Koleji

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI DR. FARUK ÖZLÜ BOLU KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Doğa Koleji Bolu Kampüsü'nü ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

20.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN BÜYÜKÇEKMECE'DE YENİ KAMPÜS!

Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

16.06.2017 | Doğa Koleji

MİCROSOFT’TAN ÖĞRENCİMİZE “GELECEĞİN TEKNOLOJİ YILDIZI” ÖDÜLÜ!

Microsoft tarafından ikincisi düzenlenen “Teknolojinin Kadın Liderleri 2017” yarışmasında 9 ayrı kategoride ödüller dağıtıldı. “Geleceğin Teknoloji Yıldızı” kategorisinin kazanını okulumuz Cevizlibağ Kampüsü öğrencisi Deniz Gülbaharlı oldu.

13.03.2017 | Doğa Koleji

EGE BÖLGESİ KARİYER GÜNLERİ İZMİR'DE BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Doğa Kariyer Günleri, İzmir Mavişehir 3 kampüsümüzde başarıyla gerçekleşti.