29.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ 5 TÜBİTAK PROJESİYLE ÖDÜL ALDI

28 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen ödül töreninde 37 proje ile katılım gösteren Doğa öğrencileri 4 bölgede birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecesi almaya hak kazandı.

21.03.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİNE 37 PROJE DAVETİ

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması bölge sergisine Doğa Kolejinden 37 proje davet aldı.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

02.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 6 PROJEYLE HARVARD’TA

Doğa Koleji Bahçeşehir 2 Kampüsü öğrencileri "Dünya’nın manyetik alanı yetiyor mu?", "Teknoloji Köprüsü", "Look Before You Leap", "Yaşamak İçin Son Umut", "Airwest" ve "Yanık Tedavisinde Kantaronun Etkisi" başlıklı 6 projeyle bir kez daha Harvard yolcusu oldu.

28.01.2019 | Doğa Koleji

ANKARA BAĞLICA KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji Ankara Bağlıca Kampüsü, 2019-2020 eğitim döneminde öğrencileriyle buluşuyor. Etimesgut'ta yükselen kampüs, ayrıcalıklı eğitimi ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde hizmet verecek.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İnşaatı tamamlanan Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluştu.

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

07.08.2018 | Doğa Koleji

SARIYER BAHÇEKÖY, DOĞA KOLEJİ İLE TANIŞIYOR

Doğa Kolejinin ayrıcalıkları şimdi Bahçeköy'de!

13.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DA EĞİTİM BAŞLADI

Doğa Koleji eğitim kadrosu 2018-2019 dönem hazırlıklarına hizmet içi eğitim programı ile başladı!