15.02.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FEN ve TEKNOLOJİ LİSELERİ YENİ DÖNEMDE 23 KAMPÜSTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR!

Doğa Kolejinin lise eğitimine yeni bir soluk getiren fen ve teknoloji liseleri, ayrıcalıklı bir müfredatla öğrencilerini bekliyor.

16.10.2017 | Doğa Koleji

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI DR. FARUK ÖZLÜ BOLU KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Doğa Koleji Bolu Kampüsü'nü ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

20.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN BÜYÜKÇEKMECE'DE YENİ KAMPÜS!

Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

16.06.2017 | Doğa Koleji

MİCROSOFT’TAN ÖĞRENCİMİZE “GELECEĞİN TEKNOLOJİ YILDIZI” ÖDÜLÜ!

Microsoft tarafından ikincisi düzenlenen “Teknolojinin Kadın Liderleri 2017” yarışmasında 9 ayrı kategoride ödüller dağıtıldı. “Geleceğin Teknoloji Yıldızı” kategorisinin kazanını okulumuz Cevizlibağ Kampüsü öğrencisi Deniz Gülbaharlı oldu.

13.03.2017 | Doğa Koleji

EGE BÖLGESİ KARİYER GÜNLERİ İZMİR'DE BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Doğa Kariyer Günleri, İzmir Mavişehir 3 kampüsümüzde başarıyla gerçekleşti.

30.12.2016 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI, GOOGLE İLE İŞBİRLİĞİNİ BİR ADIM DAHA İLERİYE TAŞIYOR

Doğa Okulları, Google ile işbirliğini bir adım daha öteye taşıyarak farklı projelerde bir araya geliyor.

29.12.2016 | Doğa Koleji

TASARIMDA AUTODESK DÖNEMİ BAŞLADI

Doğa Okulları ve Autodesk iş birliğiyle bilişim teknolojileri eğitim materyallerine bir yenisini daha eklendi.

10.10.2016 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARINDA HAFTA SONU KURSLARI BAŞLIYOR

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimini desteklemek adına sizlerden gelen yoğun talep üzerine sınavlara hazırlık, spor, sanat, bilim, kişisel gelişim gibi farklı alanlarda düzenlediğimiz hafta sonu kurslarımız başlıyor.

15.06.2016 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ VESTEL CITY’E GEZİ DÜZENLEDİLER!

26 Mayıs’ta İzmir Bornova Bilim Kampüsü Ortaokulu, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi kapsamında 5. sınıflar ile Avrupa’nın en büyük elektronik devi Vestel City’e gezi düzenlediler.

28.04.2016 | Doğa Koleji

TASARLA TÜRKİYE ÖDÜL TÖRENİ VE MAKERS DAY PANAYIRI 20 MAYIS'TA BEYKOZ KAMPÜSÜNDE!

Bilişim haftası kampsamında gerçekleştirdiğimiz Tasarla Türkiye yarışması ödül töreni ve Makers Day Panayırı' 20 Mayıs'ta Beykoz Kampüsü’nde!