18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İnşaatı tamamlanan Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluştu.

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

07.08.2018 | Doğa Koleji

SARIYER BAHÇEKÖY, DOĞA KOLEJİ İLE TANIŞIYOR

Doğa Kolejinin ayrıcalıkları şimdi Bahçeköy'de!

13.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DA EĞİTİM BAŞLADI

Doğa Koleji eğitim kadrosu 2018-2019 dönem hazırlıklarına hizmet içi eğitim programı ile başladı!

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.

11.05.2018 | Doğa Koleji

TÜBİTAK 4004 - SAĞIM SOLUM BİLİM PROJESİ BAŞVURUSU GERÇEKLEŞTİ

TÜBİTAK 4004 - Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı Kapsamında 19 Mayıs Üniversitesi ve Doğa Koleji Samsun Kampüsü iş birliğiyle yapılandırılan Sağım Solum Bilim Projesi için resmi başvurular yapıldı.

14.05.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 12. TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNALİ'NDEN YENİ BAŞARILARLA DÖNDÜ

12. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Sergisi’nde yarışan 4 farklı kampüsten öğrencilerimiz değerler eğitimi, kodlama, matematik, kimya ve tarih alanında projelerini sergilediler.

17.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA ÜSTÜN KODLAMA EĞİTİMİ İLE GELEN TÜBİTAK ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Ankara İncek kampüsü 6'ncı sınıf öğrencileri Lamia Talya Ünsal ve Özgür Doruk Demiralp, Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 'akıllı tarım sistemleri uygulaması' projeleriyle kodlama alanında Türkiye birincisi oldular.