22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

09.03.2020 | Doğa Koleji

FARKLI MESLEK GRUPLARININ BAŞARILI İSİMLERİNDEN “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NE ÖZEL PANEL!

Çekmeköy kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel organize ettikleri panel kapsamında CNN TÜRK haber spikeri Duygu Kaya, Av. Bilgin Ünsaç, Av. Ecem Azak ve Bale Eğitmeni Şebnem Yörükoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

08.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASINDA BÜYÜK FİNAL GERÇEKLEŞTİ

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 3 Nisan’da Çekmeköy kampüsünde 12.si düzenlenen t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalist öğrencisi iş fikirlerini jüri üyeleri karşısında sundu!

01.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ASLI AYBARS’I AĞIRLADI!

Çekmeköy kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Aslı Aybars’ı ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

27.03.2018 | Doğa Koleji

4. KANSERSİZ YAŞAM FORUMU, 7 NİSAN'DA ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜNDE

Kanser doğru beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli spor yaparak önlenebilir! Doğa Koleji Biyoloji Bölümü önderliğinde "Doğa ve Gelecek Kulübü" öğrencileri Kansersiz Yaşam Forumu'nun 4.sünü 7 Nisan'da gerçekleştiriyor.

08.12.2017 | Doğa Koleji

ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ BEST FM'DE CEM ARSLAN'LA BULUŞTU!

Ünlülerle Röportaj projesi için başarılı radyo programcısı ve sunucusu Cem Arslan'la Best Fm stüdyolarında bir araya geldik.

29.11.2017 | Doğa Koleji

HD HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAAN DEMİRAĞ, ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜMÜZDE t- MBA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Çekmeköy kampüsü t-MBA Girişimcilik Seminerleri konuğu HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ oldu.

15.05.2017 | Doğa Koleji

GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ BLOK FLÜT FESTİVALİ 18 MAYIS'TA!

Doğa Koleji'nin geleneksel müzik ziyafeti blok flüt festivali 18 Mayıs 2017 Perşembe Ataşehir 1, Çekmeköy, Sarıyer, Bahçelievler ve Batışehir Kampüslerinde...

09.05.2016 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ BORUSAN HOLDING CEO’SU AGAH UĞUR’A PROJELERİNİ ANLATTI!

Doğa Okulları Çekmeköy Kampüsü Öğrenci Meclisi, Borusan Holding CEO’su Sayın Agah Uğur’u ziyaret ederek hem keyifli bir sohbet gerçekleştirdi hem de t-MBA Eğitim Programımızı anlattı.

02.12.2015 | Doğa Koleji

ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ GİRİŞİMCİLİK HAFTASINDA EN İYİ KADIN GİRİŞİMCİ NUR BEGEN’İ AĞIRLADI

157 ülke ile eş zamanlı kutlanan Girişimcilik Haftası her sene olduğu gibi bu senede Doğa Okulları t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği organizasyonlarla renklendi.