14.11.2019 | Doğa Koleji

"DOLMABAHÇE’DEN ANITKABİR’E SEMİNERLERİ"NDE ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDIK

Kampüslerimizde 10 Kasım ve Atatürk’ü Anma Haftası’nda Eğitmen Necmettin Özçelik’in sunumuyla Dolmabahçe’den Anıtkabir’e konulu seminerler gerçekleştirdik.

14.11.2019 | Doğa Koleji

“ATATÜRKLER ÖLMEZ” ŞİİRİYLE, ÖDÜLÜNÜ EKREM İMAMOĞLU’NDAN ALDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Yarışmaları’na, yazdığı şiirle katılan Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Yağmur Aktepe, yarışmada büyük beğeni toplayarak Üsküdar İlçe Birincisi ve İstanbul İl Üçüncüsü oldu. Öğrenci, “Şiir Dalında Birincilik” ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan aldı.

23.10.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI BİLİM KAMPI 2019 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Uluslararası gençlik bilim etkinliği 2019 Bilim Kampı, 7 yıldır Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Türkiye, İtalya ve Romanya'dan 13-17 yaşları arasındaki gençlere ev sahipliği yapıyor. Bilim kampına Doğa Koleji öğrencileri de katılacak.

20.12.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ LİSE VE TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Kampüslerimizin araştırma ve bilim projelerinde başarısını artırmak amacıyla 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Doğa Kolejinin İstanbul ve İstanbul dışındaki 120 kampüs için planlanan proje eğitimleri başarıyla tamamlandı.

13.11.2018 | Doğa Koleji

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankara Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.

12.11.2018 | Doğa Koleji

GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda 2. sınıf öğrencilerimiz mücadele ederek Atamızı andı!

10.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MINECRAFT PROJESİ İLE ANITKABİR'DE

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

06.11.2018 | Doğa Koleji

BEYKOZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN 10 KASIM SERGİSİ

Doğa Koleji Beykoz Kampüsü öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında yaptıkları çalışmaları 5-16 Kasım tarihleri arasında Özel Medistate Hastanesinde sergiliyor.

01.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 3500 ÖĞRENCİSİ İLE ATA'NIN HUZURUNDA!

Doğa Kolejinin öğrencileri ve öğretmenleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i büyük bir kalabalık eşliğinde ziyaret etti.

15.11.2017 | Doğa Koleji

GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI