11.11.2019 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLASIN

Öğrencilerimiz zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması’nda öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirecek hem de analitik düşünme teknikleri ile tanışacaklar.

22.08.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 556 ÖZGÜN YAYINIYLA YENİ DÖNEME HAZIR!

Her eğitim-öğretim yılı sonunda müfredata uygun şekilde güncellenerek yenilenen Doğa Yayınları’nın teslimat süreci hızla devam ediyor.

20.05.2019 | Doğa Koleji

BİLİMİN DOĞASI KOCAELİ'DE HERKESİ BÜYÜLEDİ!

Kodlama&robotik, fen bilimleri ve matematik çalışmalarımız Kocaeli'de muhteşem bir bilim şölenine dönüştü. Bu şölende Doğa Koleji Kocaeli Yahya Kaptan Kampüsü öğrencileri öğrendikleri bilgileri deneylere ve icatlara dönüştürerek ziyaretçilere sergiledi.

29.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ GİRESUN KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Giresun Kampüsü’nü açıyor. Giresun’da eğitim vizyonunu yeniden yapılandıran Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 8 yeni kampüsten biri olacak.

26.04.2019 | Doğa Koleji

9.ve 10.SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ FİNAL ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10. sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın final etabı 9. sınıflar için 17 Nisan Çarşamba, 10.sınıflar için 24 Nisan Çarşamba Ataşehir 1 Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

25.03.2019 | Doğa Koleji

DENİZLİ KAMPÜSÜNDE SATRANÇ FIRTINASI

Doğa Koleji Denizli Kampüsü tarafından 16-17 Mart 2019 tarihlerinde il geneli okulların katılımıyla düzenlenen satranç turnuvası yoğun katılımla gerçekleşti.

06.03.2019 | Doğa Koleji

9 ve 10.SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10.sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın ikinci aşama sınavları 91 lise kampüsünde e-Doğa platformu üzerinden online olarak yapıldı.

29.11.2018 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASINDA İLK ETAP TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz geleneksel Akıl Oyunları yarışması 91 kampüsümüzde 7470 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

21.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ MARDİNLİ KARDEŞLERİ İÇİN YOLLARDA

Doğa Koleji Bahçeşehir 1 kampüsü öğrencileri, Mardin’deki devlet okuluna ilgi ve yetenek geliştirme derslerinden biri olan ''Akıl Oyunları'' dersine ait eğitim setleri hazırladı. Doğa öğrencileri bu setleri Mardin’deki kardeşlerine ulaştırdı.

01.11.2018 | Doğa Koleji

GELENEKSEL AKIL OYUNLARI YARIŞMASI BAŞLIYOR!

Tüm kampüslerimizden 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizin katıldığı geleneksel Doğa Koleji Akıl Oyunları Yarışması için başvuruları başladı.