14.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ANKARA’YA 8. KAMPÜS

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Ankara Bağlıca Kampüsü’nü eğitim sektörüne kazandırarak, Doğa modelli eğitim anlayışını başkentli öğrencilerle buluşturdu.

12.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” İLE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR! SEÇİM SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde “t-MBA Liderlik Akademisi “seçim süreci başlıyor. Öğrencilerimiz liderliğe ilk adımı atıyor!

09.09.2019 | Doğa Koleji

2019- 2020 EĞİTİM YILI t-MBA AKADEMİ LİDERLERİNİN BAŞARI VE UMUT TEMALI KONUŞMASI İLE BAŞLADI!

Ülkemizde 18 milyon öğrenci ve bir milyonu aşkın öğretmen ders başı yaparken Türkiye'nin en büyük eğitim kurumu Doğa Kolejinde bugün geleceğin liderleri yeni eğitim yılına coşku ile “merhaba” dedi.

09.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA “MERHABA” DEDİ

Yaz tatili bitti, milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için sınıflarda ders zili çaldı. Doğa Koleji Kampüsleri’nde okulun ilk günü coşkulu geçti.

03.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YKS’DE İLK 10’DA!

Doğa Koleji öğrencileri, 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre, üniversite sınavlarındaki akademik başarısını bir kez daha kanıtladı.

06.08.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMDE BÜTÜNLÜK İLKESİYLE HAREKET EDİYOR

Doğa Koleji bölüm başkanları ve lisanslı okul koordinatörleri Doğa Koleji Beykoz Kampüsünde bir araya geldi. Eğitimde bütünlük ilkesiyle faaliyetlerini sürdüren Doğa Koleji, eğitim standartlarının Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde uygulanabilmesi için çalışmalar yapıyor.

24.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA GERÇEKLEŞTİ

Lise heyecanı yaşayan binlerce veli ve öğrenci, 20 Temmuz'da gerçekleştirilen Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisinde bir araya geldi.

17.07.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN YKS TERCİH DÖNEMİ İÇİN ÖNERİLER

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite adayları için büyük önem taşıyan tercih süreci başlıyor. Bu yıl tercih bildirim süreci, önceki yıllara göre çok daha kısa olacak. ÖSYM’nin belirttiği takvime göre 23-29 Temmuz tarihleri arasında üniversite adaylarının tercih bildirimlerini yapmaları gerekiyor.

09.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA

Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisi 20 Temmuz’da gerçekleşti. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

06.07.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ, AVRUPA’DA BİRİNCİ SEÇİLDİ

Acıbadem Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi Hazırlık Sınıfı öğrencisi Eray Mercan, Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Kompozisyon Yarışması European DNA Day Essay Contest 2019’da birinci oldu.