13.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ABD’DEN PENTATLON MADALYASIYLA DÖNDÜ

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Neva Naz Güvenç, ABD’de yapılan UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’nda dünya 4.’sü oldu.

08.11.2019 | Doğa Koleji

TUZLA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİ TOLGA ALİŞOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Tuzla Kampüsü öğrencilerimiz, Alice.İstanbul kurucusu Tolga Alişoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

07.11.2019 | Doğa Koleji

ROBOTEX INTERNATIONAL'DA DOĞA KOLEJİ FARKI

Doğa Koleji Hatay Kampüsü öğrencileri, Robotex International Robot Yarışması'nın Türkiye ayağında ilk 3’te yer alarak büyük başarı elde etti. 800 yarışmacı ve 200 takımla yarışarak finallere katılmaya hak kazanan robotik takımı TechRo Nature; Çin, Estonya ve Finlandiya’da Türkiye’yi temsil ederek başarısını taçlandıracak.

05.11.2019 | Doğa Koleji

COLIN’S ULUSLARARASI SATIŞ DİREKTÖRÜ SAYGIN EMEKSİZ, KONUĞUMUZ OLDU

Colin’s Uluslararası Satış Direktörü Saygın Emeksiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Halkalı 2 kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

01.11.2019 | Doğa Koleji

CUMHURİYET KUPASI YENİ ŞAMPİYONLARA DEVREDİLDİ

Geleneksel Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvaları tüm Doğa kampüslerinde yapıldı.

25.10.2019 | Doğa Koleji

İSKUR GROUP CEO’SU ERHAN CAVİT BAHADIR CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde Cevizlibağ Kampüsü öğrencilerimiz İSKUR Group CEO’su Erhan Cavit Bahadır’ı konuk etti.

DOĞA KOLEJİNDEN LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları 7 Haziran 2020'de gerçekleşecek olan LGS için yayınlanan ilk örnek kitapçığı değerlendirdi.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 4” İLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR TARAFINA ULAŞIYOR!

Liderlik akademileri gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesinin 4.sü ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE 95 DEVLET OKULUNA KİTAP BAĞIŞINDA BULUNUYOR!

t-MBA liderlik akademisi öğrencileri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında dev projeye imza atmaya hazırlanıyor.

22.10.2019 | Doğa Koleji

ISPARTA CUMHURİYET KUPASI BU YIL DA DOĞA'NIN!

8-18 Ekim 2019 tarihleri arasında Isparta'da düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Kupası Basketbol şampiyonluğu bu yıl da Isparta Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımızın oldu.