17.07.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN YKS TERCİH DÖNEMİ İÇİN ÖNERİLER

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite adayları için büyük önem taşıyan tercih süreci başlıyor. Bu yıl tercih bildirim süreci, önceki yıllara göre çok daha kısa olacak. ÖSYM’nin belirttiği takvime göre 23-29 Temmuz tarihleri arasında üniversite adaylarının tercih bildirimlerini yapmaları gerekiyor.

09.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA

20 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisinde dünyayı yönetecek gençlerin doğasını keşfetmeye davetlisiniz.

06.07.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ, AVRUPA’DA BİRİNCİ SEÇİLDİ

Acıbadem Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi Hazırlık Sınıfı öğrencisi Eray Mercan, Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Kompozisyon Yarışması European DNA Day Essay Contest 2019’da birinci oldu.

05.07.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM VİZYONUNU LİSANSLI KURUCULARLA PAYLAŞTI

Doğa Koleji yönetim kadrosu; lisanslı okul kurucularıyla bir araya gelerek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılını değerlendirdi.

27.06.2019 | Doğa Koleji

TERCİH DÖNEMİNDE LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyor sizi Türkiye'nin en ayrıcalıklı lise eğitimiyle tanıştırıyoruz.

24.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 2019 LGS’DE MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

21.06.2019 | Doğa Koleji

ZÜMRE TOPLANTISINDA YKS TERCİH DÖNEMİ KONUŞULDU

Doğa Koleji Türkiye kampüsleri lise rehber öğretmenleri, yıl sonu değerlendirme ve tercih zümresinde buluştu. Bostancı Doğa Kolejinde gerçekleşen zümre toplantısında YKS Tercih Danışmanlığı günün en önemli konusu oldu.

19.06.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ 21 ÜLKE ARASINDAN BİRİNCİ SEÇİLDİ

18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

16.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ 2019 TYT, AYT ve YDT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

YKS’nin ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi, 2 milyon üniversite adayının katılımıyla tamamlandı. Dün TYT'yi değerlendiren Doğa Koleji eğitim kadrosu bugün de sıcağı sıcağına AYT'yi yorumladı.