13.04.2017 | Doğa Okulları

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ BASKETBOL TAKIMLARIMIZI AĞIRLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'na katılacak olan Doğa Koleji genç kız ve erkek takımlarını ağırladı.

10.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL BASKETBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Ortaokul basketbolda Türkiye şampiyonu olan takımımızla gurur duyuyoruz.

03.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'DA ÇİFTE KUPA SEVİNCİ

Doğa Ailesi, sporda elde ettiği şampiyonlukların sevincini paylaşmak için bir araya geldi.

20.03.2017 | Doğa Okulları

İKİ TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONU TAKIMIMIZLA DÜNYA ŞAMPİYONASI YOLUNDAYIZ!

Basketbolda hem genç erkek hem de genç bayan basketbol takımları Türkiye şampiyonu olan Doğa, bir kez daha Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda!

22.02.2017 | Doğa Okulları

BASKETBOLDA BİR ŞAMPİYONLUK DA FLORYA KAMPÜSÜMÜZDEN!

Florya Kampüsü'nün genç (B) basketbolcu kızları İstanbul kupasını Doğa'ya getirdi.

19.01.2017 | Doğa Okulları

YILDIZ BASKETBOL TAKIMIMIZ ÜST ÜSTE 2. İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞUNA ULAŞTI!

Yıldız Basketbolda şampiyon değişmiyor. Bayrampaşa Kampüsü Yıldız Basketbol Takımımız bu sene yine şampiyon!

06.01.2017 | Doğa Okulları

BASKETBOLDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK!

Aynı turnuvada İstanbul Şampiyonu olan genç kız ve genç erkek basketbol takımlarımız çifte kupa sevinci yaşattılar.

11.06.2016 | Doğa Okulları

SEZONUN SON FİNALİNDE İKİ DOĞA TAKIMI YİNE FİNALDE, YİNE ŞAMPİYON DOĞA!

Türkiye Liseler Basketbol şampiyonası genç B kategorisi erkekler finalinde İzmir Mavişehir 3 Bilim Kampüsü basketbol takımını 79-45 yenen Bayrampaşa 2 Kampüsü Türkiye Şampiyonu oldu.

06.06.2016 | Doğa Okulları

TÜRKİYE LİSELER BASKETBOL ŞAMPİYONASINA 2 ŞAMPİYONLUKLA DOĞA DAMGASI!

Şampiyon yine değişmedi! Türkiye Şampiyonası'nda 2 genç bayan ve 2 genç erkek takımımız finallerde eşleşerek bir ilke imza attı.