06.05.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ t-MBA ZİRVESİ 10. YILINDA!

Doğa Koleji 10. t-MBA Zirvesi 5 Mayıs'ta gerçekleşti. Zirvede yine önemli isimler ağırlandı, öğrenciler iş dünyasının duayenleriyle bir araya geldi.

06.05.2017 | Doğa Okulları

ADIMIZI TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZDIK! DOĞA KOLEJİ 7. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU

Bu gurur hepimizin! Dünya finalinde Fransa'yı 76-47 mağlup eden Doğa Harikaları, 7. dünya kupasını Türkiye'ye getirdi ve Doğa adını bir kez daha tarihe altın harflerle yazdı.

05.05.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA FİNALDE!

Doğa Koleji Hırvatistan’da "Dünya Şampiyonluğu"na koşuyor! Erişilmesi güç bir başarıya imza atan ve 6 dünya kupası bulunan Doğa Koleji, bir kez daha adını dünya finaline yazdırdı. Genç erkek basketbol takımımız, Hırvatistan'da düzenlenen 2017 Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası yarı finalinde Almanya'yı 63-45 yenerek dünya kupasına bir adım daha yaklaştı. Büyük final 6 Mayıs'ta!

13.04.2017 | Doğa Okulları

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ BASKETBOL TAKIMLARIMIZI AĞIRLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'na katılacak olan Doğa Koleji genç kız ve erkek takımlarını ağırladı.

10.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL BASKETBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Ortaokul basketbolda Türkiye şampiyonu olan takımımızla gurur duyuyoruz.

03.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'DA ÇİFTE KUPA SEVİNCİ

Doğa Ailesi, sporda elde ettiği şampiyonlukların sevincini paylaşmak için bir araya geldi.

20.03.2017 | Doğa Okulları

İKİ TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONU TAKIMIMIZLA DÜNYA ŞAMPİYONASI YOLUNDAYIZ!

Basketbolda hem genç erkek hem de genç bayan basketbol takımları Türkiye şampiyonu olan Doğa, bir kez daha Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda!

06.01.2017 | Doğa Okulları

BASKETBOLDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK!

Aynı turnuvada İstanbul Şampiyonu olan genç kız ve genç erkek basketbol takımlarımız çifte kupa sevinci yaşattılar.

19.01.2017 | Doğa Okulları

YILDIZ BASKETBOL TAKIMIMIZ ÜST ÜSTE 2. İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞUNA ULAŞTI!

Yıldız Basketbolda şampiyon değişmiyor. Bayrampaşa Kampüsü Yıldız Basketbol Takımımız bu sene yine şampiyon!

22.02.2017 | Doğa Okulları

BASKETBOLDA BİR ŞAMPİYONLUK DA FLORYA KAMPÜSÜMÜZDEN!

Florya Kampüsü'nün genç (B) basketbolcu kızları İstanbul kupasını Doğa'ya getirdi.