17.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 6.DOĞA'YA YAZ TÜRKİYE GENELİ ÖYKÜ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ 24 MAYIS'TA!

Doğa Koleji tarafından her yıl Türkiye genelinde düzenlenen,özel okullar ve devlet okullarının 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı öykü yarışması "Doğa'ya Yaz"ın 6.sı sona erdi.

17.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİNDEN ÖNERİLER! LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİ VE VELİLER NELER YAPMALI?

Sınav yaklaşırken öğrenci ve velilerde zamanın giderek daralmasından dolayı kaygı ve heyecan başladı. Doğa Koleji Akademik Direktörü Sanem Bülbül Hüner, bu kaygı ve heyecanın iyi yönetilebilmesi ve sonunda da başarıya ulaşılabilmesi için öğrenci ve velilerin birkaç önemli noktaya dikkat etmelerini öneriyor.

16.05.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI D-BAP ÖĞRENCİ KONGRESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Science Expo, Promat, Bayer, INESPO, UNESCO-GOI PEACE, DNA Day Essay Contest, IGEM Google Science Fair, Brezilya Mostratec Bilim Olimpiyatları, eCYBERMISSION Imagine Cup, Harvard IJAS gibi proje yarışmalarında yer alan öğrencilerimiz son olarak projelerini Doğa Koleji Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi’nde sunacak.

16.05.2019 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BAŞARILI OYUNCU VE YÖNETMEN ERCAN KESAL’IN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR!

Bahçeşehir 2 kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında başarılı oyuncu ve yönetmen Ercan Kesal’ı kampüslerinde ağırladı.

14.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANNELER GÜNÜ'NÜ BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLADI!

Lise Öğrenci Meclisleri, en değerli varlıkları anneleri için birbirinden güzel organizasyonlar gerçekleştirerek bu anlamlı günü coşku ile kutladı.

14.05.2019 | Doğa Koleji

DÜNYAYI YÖNETECEK ÇOCUKLAR DOĞAYI SEVİYOR, KUMSALLARI TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrenci meclisleri yarattıkları projelerle Bursa’da doğayı korumaya ve yaşamlara dokunmaya devam ediyor.

11.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİSİ KUNGFU ŞAMPİYONASINDA AVRUPA 2.’Sİ OLDU

5. Avrupa Kungfu Şampiyonasına katılan Doğa Koleji ilkokul 3. sınıf öğrencisi Mahlas Tuna Yılmaz, Moskova’dan 2 derece ile döndü. Jiti kategorisinde 2. çift kılıç kategorisinde 3. oldu.

DOĞA KOLEJİ İSTANBUL GENELİ SATRANÇ TURNUVASI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

İstanbul geneli okullar katılımlı Doğa Koleji Satranç Turnuvası, 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Sancaktepe Kampüsü'nde başarıyla gerçekleşti

LİSE KARİYER GÜNLERİ ANKARA İNCEK KAMPÜSÜ'NDE GERÇEKLEŞTİ

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamalarına destek olmak, üniversite ve bölümleri yakından tanımalarına olanak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Doğa Kariyer Günleri 7 Mayıs 2019 tarihinde Ankara İncek Kampüsü’müzde başarıyla gerçekleşti.

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE BİGA’DA EĞİTİME “MERHABA” DİYOR

Doğa Koleji Çanakkale Biga Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde eğitim-öğretim yaşamına “merhaba” diyor.