04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem genç erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

09.06.2018 | Doğa Koleji

GURURLUYUZ! GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 3.SÜ!

2018 Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Acıbadem Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız, Brezilya temsilcisini set vermeden yenerek 3.lük kupasının sahibi oldu!

08.06.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE ŞAMPİYONU VOLEYBOL TAKIMIMIZ, 2018 DÜNYA KUPASI'NDA ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINA ÇIKIYOR

Genç bayan voleybol takımımız, Türkiye finalinde kupaya uzanan taraf oldu ve bir kez daha Dünya şampiyonası biletini kazandı. Ay yıldızlı takımımız, şampiyonada Lüksemburg, Bulgaristan, Belçika, Polonya ve ev sahibi Çek Cumhuriyeti'ni yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final maçında Sırbistan'a yenilen genç bayan voleybol takımımız, 9 Haziran'da üçüncülük maçına çıkıyor.

01.06.2018 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE VOLEYBOL TAKIMIMIZI KAMPÜSÜNDE ZİYARET EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2 Haziran'daki 2018 Dünya Şampiyonası'na katılacak olan genç bayan voleybol takımımızla Acıbadem kampüsünde bir araya gelerek zorlu turnuvada başarılar diledi.

05.05.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA FİNALDE!

Doğa Koleji Hırvatistan’da "Dünya Şampiyonluğu"na koşuyor! Erişilmesi güç bir başarıya imza atan ve 6 dünya kupası bulunan Doğa Koleji, bir kez daha adını dünya finaline yazdırdı. Genç erkek basketbol takımımız, Hırvatistan'da düzenlenen 2017 Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası yarı finalinde Almanya'yı 63-45 yenerek dünya kupasına bir adım daha yaklaştı. Büyük final 6 Mayıs'ta!

13.04.2017 | Doğa Koleji

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ BASKETBOL TAKIMLARIMIZI AĞIRLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'na katılacak olan Doğa Koleji genç kız ve erkek takımlarını ağırladı.

20.03.2017 | Doğa Koleji

İKİ TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONU TAKIMIMIZLA DÜNYA ŞAMPİYONASI YOLUNDAYIZ!

Basketbolda hem genç erkek hem de genç bayan basketbol takımları Türkiye şampiyonu olan Doğa, bir kez daha Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda!

25.05.2016 | Doğa Koleji

VOLEYBOLUN TÜRKİYE ŞAMPİYONU DÜNYA KUPASININ İZİNDE!

İstanbul şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasında okulumuzu temsil eden genç erkek voleybol takımımız Türkiye kupasına kavuştu! Şampiyon sporcularımıza Sırbistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda başarılar dileriz.

07.03.2015 | Doğa Koleji

TÜRKİYE LİSELER BASKETBOL ŞAMPİYONASI'NDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Türkiye Şampiyonu olan genç kız ve erkek basketbol takımlarımız dünya şampiyonasına katılma şansını yakalayarak bir ilke imza attı!

24.02.2014 | Doğa Koleji

TÜRKİYE ŞAMPİYONU TAKIMLARIMIZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA

Türkiye Şampiyonluğu yaşayan voleybol ve hentbol takımlarımız dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.