19.04.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI GENÇ YETENEKLER YARIŞMASINDA BAŞARI

İzmir Güzelbahçe Kampüsü öğrencilerimizden Oğuz Şirin, Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması'nda halk oylamasıyla birincilik ödülüne layık görüldü.

17.04.2019 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARISI!

Bu yıl 15.si düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması’nın finallerinde Fizik ve İngilizce Kategorisinde Doğa öğrencileri büyük başarıya imza attı.

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

11.04.2019 | Doğa Koleji

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN NESNESİ DEĞİL ÖZNESİ OLUN

Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından, “Kişisel Verilerimin Korunmasını Önemsiyorum Slogan Yarışması” düzenlendi. Beyoğlu Kampüsü 12. sınıf öğrencilerimizden İlayda Doğan, “Kişisel Verilerinizin Nesnesi Değil, Öznesi Olun” sloganıyla Türkiye ikincisi oldu.

12.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 12.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirve 3 Mayıs'ta...

12.04.2019 | Doğa Koleji

4. d’TEENS TALK DOĞA LİSELERİ İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU

Lise İngilizce Bölümü tarafından 6-7 Nisan tarihlerinde Doğa Koleji Acıbadem kampüsünde düzenlenen 4. d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası Doğa liselerinden 42 takımın katılımı ile gerçekleşti.

04.04.2019 | Doğa Koleji

2019 LGS BAŞVURULARI BAŞLADI

1 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan 8. sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği liseye geçiş sınavının kılavuzu yayınlandı. LGS başvuru sürecinde neler değişti? Öğrencilerimiz ve velilerimiz nelere dikkat etmeli?

08.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASINDA BÜYÜK FİNAL GERÇEKLEŞTİ

“Daha iyi bir gelecek senin fikrinle gelecek” sloganıyla 3 Nisan’da Çekmeköy kampüsünde 12.si düzenlenen t-MBA İş Projeleri Yarışması’nın 10 finalist öğrencisi iş fikirlerini jüri üyeleri karşısında sundu!

09.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLER TANITIM GÜNLERİ'YLE DOĞA'YI KEŞİF TURUNA ÇIKTI

Doğa Kolejinin tüm kampüslerinde "Anaokulu ve İlkokul Tanıtım Günleri"nin ilki gerçekleştirildi. 6 Nisan'da gerçekleşen etkinlikte öğrenciler çeşitli atölyeler ve sunumlara katılarak dolu dolu bir gün geçirdi.

10.04.2019 | Doğa Koleji

“KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA BAŞARILI DİZİ VE SİNEMA OYUNCUSU MURAT AYGEN’I AĞIRLADIK!

Büyükçekmece kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı dizi ve sinema oyuncusu Murat Aygen’i ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.