16.01.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BASIN MENSUPLARININ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI!

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, gazetecilik mesleğini icra eden basın mensuplarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

16.01.2019 | Doğa Koleji

BURSLULUK SINAVI'NDA BİZİ TERCİH EDEN 211.572 ÖĞRENCİYE ve VELİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ!

Doğa Kolejinin, başarılı öğrencileri %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği 12-13 Ocak Bursluluk Sınavı rekor katılımla tamamlandı. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

11.01.2019 | Doğa Koleji

12-13 OCAK 2019 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI'NDA REKOR KATILIM

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları sona erdi. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

10.01.2019 | Doğa Koleji

2. t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 24-25-26 ŞUBAT’TA ANTALYA’DA BAŞLIYOR

Sadece Doğa Kolejine özgü Türkiye’nin yenilikçi eğitim modeli t-MBA çatısı altında gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı 24-25-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

10.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 3214 PROJE İLE REKOR BAŞVURU

Proje modelli eğitim anlayışıyla, bilimsel araştırma projelerinde her yıl rekor başarılar elde eden Doğa Koleji öğrencileri, bu yıl toplam proje sayısında 3214’e ulaşarak özel okullar arasında yeni bir rekora imza attı.

08.01.2019 | Doğa Koleji

MERCEDES BENZ HAFİF ARAÇLAR İCRA KURULU ÜYESİ TUFAN AKDENİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında iş dünyasının başarılı rol modelleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz Acıbadem kampüsünde öğrencilerimizle buluştu.

03.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FİZİK BÖLÜMÜ PROJE MODELLİ EĞİTİM SİSTEMİNE SPAGHETTI BRIDGE İLE GİRİŞ YAPTI

Doğa Koleji Fizik Bölümü olarak öğrencilerimizi kalıplaşmış kitap bilgilerinin dışına çıkarak derslerde öğrendiklerimizi yaratıcılığımızla birleştirerek hayallerimizi gerçeğe dönüştürüyoruz.

02.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 6 PROJEYLE HARVARD’TA

Doğa Koleji Bahçeşehir 2 Kampüsü öğrencileri "Dünya’nın manyetik alanı yetiyor mu?", "Teknoloji Köprüsü", "Look Before You Leap", "Yaşamak İçin Son Umut", "Airwest" ve "Yanık Tedavisinde Kantaronun Etkisi" başlıklı 6 projeyle bir kez daha Harvard yolcusu oldu.

28.12.2018 | Doğa Koleji

AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.

26.12.2018 | Doğa Koleji

DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’İN 2 .AYAĞI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in 2. ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.