14.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MÜGE ÖĞRETMEN’İN SESİNİ DUYDU

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri, Erzurum’daki Müge Öğretmen'in yardım çağrısına kayıtsız kalmadı. “Haydi arkadaşının eğitimine destek ol!” sloganıyla yola çıkan Doğa Koleji, Erzurumlu öğrencileri sevindirdi.

10.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MINECRAFT PROJESİ İLE ANITKABİR'DE

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

25.10.2018 | Doğa Koleji

GESS TURKEY FUARI BAŞLADI

Türkiye'nin en büyük eğitim fuarı GESS Turkey'i ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Doğa Koleji öğretmenleri tarafından geliştirilen eğitim modeli CodeMath hakkında bilgi aldı.

29.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ EĞİTİMLE 2018 MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.LİĞİ

Doğa Kolejinde Proje Modelli eğitim ile tanışan öğrencilerimiz, ülkemizi ve okulumuzu temsil ettikleri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda Dünya 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar.

01.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 3500 ÖĞRENCİSİ İLE ATA'NIN HUZURUNDA!

Doğa Kolejinin öğrencileri ve öğretmenleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i büyük bir kalabalık eşliğinde ziyaret etti.

02.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 3” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE TÜRKİYE'YE ULAŞIYOR!

t-MBA Öğrenci Meclisleri bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir 3” isimli sosyal sorumluluk projesi ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

23.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KIŞ OKULLARI'NDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan enstrüman eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir müfredatla öğrencilerini bekliyor. Detaylı bilgi için tıklayınız...

10.10.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU! TÜM KAMPÜSLERİMİZDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.

17.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ LİSE EĞİTİMİ İLE ÖĞRENCİ BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

24.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK EĞİTİM ORGANİZASYONU OLAN GESS TURKEY FUARI'NDAKİ YERİNİ ALIYOR

Türkiye'de eğitime ve eğitim teknolojilerine yön veren Doğa Koleji, eğitimin her alanında eğitimin duayen marka ve isimlerini bir araya getiren GESS Turkey Fuarı'nda "Eğitim Teknolojilerinin Diğer Branşlar ile Entegrasyonu”nu değerlendirecek ve uygulayacak.