14.01.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

27.05.2019 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2019 TÜRKİYE ŞAMPİYONU DOĞA!

Son 4 yılda 4 Türkiye finali oynayan ve ikinci Türkiye kupasını Doğa'ya getiren Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız iddialı!

23.05.2019 | Doğa Koleji

İZMİR TORBALI KAMPÜSÜ YENİ DÖNEMDE EĞİTİME HAZIR!

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında İzmir’deki 11. kampüsünü Torbalı’da açarak eğitim yaşamına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

08.04.2019 | Doğa Koleji

SPORUN HER DALINDA BAŞARI SÜRÜYOR!

Lise hentbol ve ortaokul voleybol branşlarında öğrencilerimiz büyük başarılara imza attı. İki ayrı branş ve kategoride Türkiye finallerine kalan takımlarımıza başarılar dileriz.

09.06.2018 | Doğa Koleji

GURURLUYUZ! GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 3.SÜ!

2018 Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Acıbadem Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız, Brezilya temsilcisini set vermeden yenerek 3.lük kupasının sahibi oldu!

08.06.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE ŞAMPİYONU VOLEYBOL TAKIMIMIZ, 2018 DÜNYA KUPASI'NDA ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINA ÇIKIYOR

Genç bayan voleybol takımımız, Türkiye finalinde kupaya uzanan taraf oldu ve bir kez daha Dünya şampiyonası biletini kazandı. Ay yıldızlı takımımız, şampiyonada Lüksemburg, Bulgaristan, Belçika, Polonya ve ev sahibi Çek Cumhuriyeti'ni yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final maçında Sırbistan'a yenilen genç bayan voleybol takımımız, 9 Haziran'da üçüncülük maçına çıkıyor.

29.11.2017 | Doğa Koleji

İSTANBUL'DA HENTBOLUN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası erkekler finalinde Fen Bilimleri Kolejini 27-19 yenen Çamlıca Kampüsü lise erkek hentbol takımımız İstanbul şampiyonu oldu.

29.05.2017 | Doğa Koleji

HENTBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU ve 3.LÜĞÜ DOĞA KOLEJİNİN!

2017 Türkiye Liseler Arası Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonluğu ve Türkiye 3.lüğü Doğa Kolejinin!