06.06.2018 | Doğa Koleji

KARNE GÜNÜ ve YAZ TATİLİ NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ? DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN ÖNERİLER

Öğrencilerimiz bilgilerini arttırdığı, becerilerini geliştirdiği, uzun, yorucu ve keyifli bir yılı geride bırakıyor. Emeklerinin karşılığını alacakları karneleriyle birlikte heyecanla evlerine gelecekler. Peki; bu özel günde çocuklarımıza nasıl davranmalı, yaz tatillerini en verimli şekilde nasıl planlamalıyız?

19.01.2018 | Doğa Koleji

EĞİTİMCİLERİMİZDEN AİLELERE KARNE GÜNÜ ÖNERİLERİ

Öğrenciler iki haftalık yarıyıl tatiline başladı. Peki, aileler karnelerle ilgili nasıl bir değerlendirme yapmalı, nasıl iletişim kurmalı?

12.06.2015 | Doğa Koleji

ACIBADEM BİLİM OKULU MECLİSİ’NDEN YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİNE BÜYÜK DESTEK

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkanlarınca düzenlenen yardım kampanyası yaşları 8-16 arasında olan yardıma muhtaç çocuklarla buluştu.

23.10.2015 | Doğa Koleji

HARVARD BUSINESS REVIEW VE DOĞA ÖĞRENCİLERİ “Y KUŞAĞINA BUSINESS BİLGİ VERMEK” ADLI PANELDE BULUŞTULAR!

Eğitimi dört duvarın dışına taşıyan Doğa Okulları, yerinde eğitim etkinliklerine devam ediyor. İş dünyasının önemli marka temsilcilerinin katıldığı etkinliklerde yer alan Doğa Öğrencileri, gelecek meslek hayatlarına pratik eğitim alarak hazırlanıyor.

08.04.2016 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ 30 KİŞİNİN KABUL EDİLDİĞİ COLUMBIA ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU'NA GİTMEYE HAK KAZANDI!

Doğa Okulları Özlüce Kampüsü 10. sınıf öğrencilerimizden Alara Tüfekçioğlu, dünyada yalnızca 30 kişinin kabul edildiği yaz programına davet edildi.

11.11.2016 | Doğa Koleji

TEOG SINAVI İÇİN YOĞUNLAŞTIRILMIŞ HAZIRLIK PROGRAMI BAŞLADI

5. sınıftan itibaren öğrencilerimizin TEOG sınavına hazırlanması, konu ve kazanım performanslarının izlenmesi ve eksiklerinin tamamlanması için 14 Kasım’dan itibaren TEOG deneme sınavları yapıyoruz.

05.02.2014 | Doğa Koleji

DOĞA'DA KARNE SEVİNCİ

Bir dönemi daha geride bırakırken binlerce Doğa öğrencisi, öğretmeni ve velisi hep beraber karne heyecanı yaşadık.

17.03.2014 | Doğa Koleji

TIMSS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Doğa Koleji’nin Türk Eğitim sistemine kazandırdığı ve 2 yıldır başarıyla uyguladığı Uluslararası TIMSS Matematik ve Fen Yeterlilikleri sınav sonuçları belli oldu.

23.12.2014 | Doğa Koleji

PERFORMANS İNCELEME SENTEZ VE ANALİZ YAPMA YARIŞMA SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Doğa Koleji’nin Türk Eğitim sistemine kazandırdığı ve 5 yıldır başarıyla uyguladığı Performans İnceleme Sentez ve Analiz Yapma Yarışma sonuçları belli oldu.

08.01.2015 | Doğa Koleji

DOĞA’DA ULUSLARARASI DÜZEYDE ÖLÇME - DEĞERLENDİRME: DOĞA CAMBRIDGE MOCK EXAMS

Doğa Koleji, Cambridge sınavları öncesinde öğrencilerine dil yetilerinin uluslararası kriterlere göre hangi düzeyde olduğunu görmeleri için Cambridge Deneme Sınavı uyguluyor.