10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.

04.04.2019 | Doğa Koleji

2019 LGS BAŞVURULARI BAŞLADI

1 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan 8. sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği liseye geçiş sınavının kılavuzu yayınlandı. LGS başvuru sürecinde neler değişti? Öğrencilerimiz ve velilerimiz nelere dikkat etmeli?

01.06.2018 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, LGS'YE GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2 Haziran'da yapılacak olan ve yaklaşık 1 milyon öğrencinin gireceği LGS'de tüm öğrencilere başarılar diledi.

27.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 51 ÖĞRENCİSİ İLE LGS'DE İLK 500'DE!

Doğa Koleji, LGS’de önemli başarılara imza atarak 51 öğrencisi ile sınavda ilk 500’e girmeyi başardı.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

02.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 6 PROJEYLE HARVARD’TA

Doğa Koleji Bahçeşehir 2 Kampüsü öğrencileri "Dünya’nın manyetik alanı yetiyor mu?", "Teknoloji Köprüsü", "Look Before You Leap", "Yaşamak İçin Son Umut", "Airwest" ve "Yanık Tedavisinde Kantaronun Etkisi" başlıklı 6 projeyle bir kez daha Harvard yolcusu oldu.

03.04.2014 | Doğa Koleji

2013 YGS-LYS SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN BAŞARI SIRALAMASINDA REKOR BAŞARI!

Doğa Koleji'nde YGS-LGS başarısı artık bir gelenek. Açıklanan resmi rakamlara göre Anadolu Lisesi kategorisinde Doğa Okulu yine ipi göğüsledi.

24.08.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI 2015 ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME BAŞARISI

Doğa Anadolu Liseleri her sene olduğu gibi 2015 yılı üniversite yerleştirme başarısıyla göz dolduruyor.

25.08.2015 | Doğa Koleji

DERSHANESİZ DÖNEMİN DOĞA FORMÜLÜ

YGS/LYS sınavlarında yakaladığı başarıları geleneksel hale getiren Doğa Okulları, dershanesiz döneme de iddialı bir başlangıç yaptı.

08.09.2015 | Doğa Koleji

YGS/LYS’YE KUSURSUZ HAZIRLANMANIN 8 ALTIN KURALI

Yeni bir eğitim-öğretim döneminin başlaması, aynı zamanda milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli için de yeni bir sınav maratonunun başlaması anlamına geliyor. YGS/LGS sınavlarına kusursuz bir şekilde hazırlanmanın 8 altın kuralına beraber bir göz atalım...