08.12.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'NIN MUCİTLERİNE İKİ ÖDÜL BİRDEN!

Samsung Geleceğin Mucitleri yarışmasında finale kalan Doğa öğrencileri iki ödül birden kazandı.

21.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'NIN MUCİTLERİ OYLARINIZI BEKLİYOR!

Samsung Geleceğin Mucitleri yarışmasında 2 öğrencimiz büyük finalde yarışıyor. Kazananı belirlemek için düzenlenen ve genel değerlendirmeye katkısı olacak olan halk oylaması başladı.

11.10.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ, SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ YARIŞMASINDA YİNE İLK 10’DA!

Başarı geleneği devam ediyor! Samsung Geleceğin Mucitleri’ yarışmasında 2 öğrencimizle 10 finalist arasındayız.

12.12.2016 | Doğa Okulları

“GELECEĞİN MUCİTLERİ YARIŞMASI”NDA DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNE 4 ÖDÜL BİRDEN

Samsung’un Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Multi Channel Developers ile birlikte bu yıl 3. kez düzenlediği “Samsung Geleceğin Mucitleri Bilim Yarışması”nda Doğa öğrencileri 4 ödül kazandı.

24.11.2015 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİMİZİN ÖDÜL ALDIĞI ”SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ” BİLİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ!

Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin düzenlediği ‘Samsung Geleceğin Mucitleri’ Bilim Yarışması’nda Türkiye 2.’si olan Ataşehir 2 Kampüsü Ortaokulu Öğrencilerimizden Tuana Daş’ın ödül töreni gerçekleşti.

04.06.2015 | Doğa Okulları

“SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ” BİLİM YARIŞMASINDA İKİNCİLİK ÖDÜLÜ DOĞA'NIN

Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasında, Ataşehir 2 Doğa 6. Sınıf öğrencisi Tuana Daş, hazırladığı “Fişmatik” adlı proje ile ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

25.03.2015 | Doğa Okulları

DOĞA OKULLARI ‘SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ’ YARIŞMASINDA İLK 10’DA!

‘Samsung Geleceğin Mucitleri’ yarışmasında 10 finalist arasındayız!