10.05.2019 | Doğa Koleji

ACIBADEM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ, İSHAKLI KÖY OKULU’NDA ŞENLİK DÜZENLEDİ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında t-MBA Öğrenci Meclisi İshaklı Köy Okulu’nda şenlik düzenleyerek minik kardeşleri ile keyifli bir gün geçirdi.

06.05.2019 | Doğa Koleji

MİNİK LEYLA'NIN ADI KÜTÜPHANEYE VERİLDİ

Ağrı'nın Bezirhane köyünde 15 Haziran 2018 tarihinde kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir’in adı, Doğa Koleji tarafından yürütülen proje kapsamında; Kütüphane ve Bilgisayarlı İletişim Merkezi'ne verildi.

04.05.2019 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ 12. t-MBA ZİRVESİ'NDE İŞ DÜNYASININ DUAYENLERİYLE BULUŞTU

Doğa Koleji, geleceğin liderleriyle iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getirdi. Bu yıl 12.’si düzenlenen t-MBA Zirvesi, iş ve akademi dünyasından önemli isimlerin katılımıyla 3 Mayıs'ta gerçekleşti.

02.05.2019 | Doğa Koleji

9. GELENEKSEL SANAT VE EKOLOJİ FESTİVALİ 4500 VELİ VE ÖĞRENCİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Doğa eğitiminin en kısa tarifi “doğanın dilinin öğrenilmesi” dir. Geleneksel Sanat ve Ekoloji Festivali’nde 4500 veli ve öğrencilerimizle doğanın içerisinde bir gün geçirdik.

30.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YAŞLILAR HAFTASINDA BÜYÜKLERİNİ ZİYARET

Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratan Öğrenci Meclisleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında huzurevlerine ziyaret gerçekleştirerek büyükleri ile keyifli vakit geçirdi.

26.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YGA’NIN "BİLİM SEFERBERLİĞİ" PROJESİNE BÜYÜK DESTEK!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesine Doğa Koleji Öğrenci Meclisleri destek vererek 6 devlet okuluna 65 bilim setini ulaştırdı ve bilim sahasında o eşsiz tecrübeyi deneyimledi.

25.03.2019 | Doğa Koleji

OMURİLİK FELÇLİLERİNDEN “RÜYALAR VE MASKELER” GÖSTERİSİ

Doğa Koleji ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği iş birliğiyle, dernek tarafından hazırlanan “Rüyalar ve Maskeler” adlı müzikli gösteri, Doğa Koleji kampüslerinde sergileniyor.

11.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KONYA BEYŞEHİR KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji, öğrenci odaklı ve proje modelli eğitim anlayışı, güçlü akademik kadrosu ve sosyal aktiviteleriyle Konya’daki 2. kampüsünü Beyşehir’de açıyor.

26.02.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ’NDEN ANADOLU’YA BİLİM SEFERBERLİĞİ!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesi “Anadolu’ya Bilim Göçü” Doğa Koleji Öğrenci Meclislerinin desteği ile çocukları bilimle buluşturacak.

27.12.2018 | Doğa Koleji

YAŞIMIZ KÜÇÜK, VEFAMIZ BÜYÜK

Doğa Koleji ortaokul öğrencileri, Türkiye'nin dört bir yanında huzurevlerini ziyaret ederek yılbaşı hediyelerini verdiler.