27.12.2018 | Doğa Koleji

YAŞIMIZ KÜÇÜK, VEFAMIZ BÜYÜK

Doğa Koleji ortaokul öğrencileri, Türkiye'nin dört bir yanında huzurevlerini ziyaret ederek yılbaşı hediyelerini verdiler.

22.12.2018 | Doğa Koleji

BU YIL 3.SÜ DÜZENLENEN “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR” PROJESİ İLE 10.000 MİNİK KALBİ ISITTIK! GURURLUYUZ!

Tüm Türkiye kampüslerimizin meclis öğrencileri, Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 10.000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

22.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ EĞİTİM KAMPI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ! GELECEĞİN LİDERLERİ YİNE ANTALYA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” tüm Türkiye meclis başkanlarının katılımıyla Antalya’da başarıyla gerçekleşti. Edinilen bilgi ve kazanım çerçevesinde öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

21.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ MARDİNLİ KARDEŞLERİ İÇİN YOLLARDA

Doğa Koleji Bahçeşehir 1 kampüsü öğrencileri, Mardin’deki devlet okuluna ilgi ve yetenek geliştirme derslerinden biri olan ''Akıl Oyunları'' dersine ait eğitim setleri hazırladı. Doğa öğrencileri bu setleri Mardin’deki kardeşlerine ulaştırdı.

19.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE PROJESİ” İLE 33.000 KİTAP BAĞIŞI

t-MBA Öğrenci Meclisleri, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında başlattıkları “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 33.000 adet kitap bağışı yaptı. Gururluyuz!

16.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MÜGE ÖĞRETMEN’İN SESİNİ DUYDU

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri, Erzurum’daki Müge Öğretmen'in yardım çağrısına kayıtsız kalmadı. “Haydi arkadaşının eğitimine destek ol!” sloganıyla yola çıkan Doğa Koleji, Erzurumlu öğrencileri sevindirdi.

02.11.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 3” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE TÜRKİYE'YE ULAŞIYOR!

t-MBA Öğrenci Meclisleri bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir 3” isimli sosyal sorumluluk projesi ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

18.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN 92 OKULA KÜTÜPHANE!

t-MBA Öğrenci Meclisleri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile Dünya Çocuk Kitapları Haftasında dev projeye imza atmaya hazırlanıyor.

09.10.2018 | Doğa Koleji

BİRİNCİ OLMAK İÇİN DEĞİL, BİLİNÇLİ OLMAK İÇİN RUNTOFD 2018’DE KOŞTUK

Engelli bireylere ve onların sosyal hayattaki engellerine dikkat çekmek için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen RUNTOFD yarışlarına Doğa Koleji öğrencileri damgasını vurdu.

05.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KAP MUTLULUK PROJESİYLE BU YIL DA HAYVAN DOSTLARINI UNUTMUYOR

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl 5.si düzenlenen Bir Kap Mutluluk Projesi ile hayvan dostlarını yine unutmuyor.