23.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇTA BİR ŞAMPİYONLUK DA ZONGULDAK'TAN GELDİ

Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü satranç takımlarımız 3 kategoride başarıya doymadı.

14.01.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

13.01.2020 | Doğa Koleji

BİNGÖL KAMPÜSÜ ÖĞRENCİMİZDEN KAYAK BAŞARISI

Doğa Koleji öğrencileri sporun her alanında başarısını taçlandırıyor. U16 kategorisinde yarışan öğrencimiz "Türkiye Şampiyonu" oldu.

02.01.2020 | Doğa Koleji

İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

Yeni yılın ilk şampiyonluk haberi Acıbadem kampüsümüzden geldi. İstanbul Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden genç kızlarımız kupayı Doğa'ya getirdi.

13.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ABD’DEN PENTATLON MADALYASIYLA DÖNDÜ

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Neva Naz Güvenç, ABD’de yapılan UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’nda dünya 4.’sü oldu.

31.10.2019 | Doğa Koleji

29 EKİM COŞKU VE HEYECANI TÜM KAMPÜSLERİMİZDE YAŞANDI

Doğa Koleji, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm kampüslerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla kutladı.

23.10.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI BİLİM KAMPI 2019 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Uluslararası gençlik bilim etkinliği 2019 Bilim Kampı, 7 yıldır Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Türkiye, İtalya ve Romanya'dan 13-17 yaşları arasındaki gençlere ev sahipliği yapıyor. Bilim kampına Doğa Koleji öğrencileri de katılacak.

22.10.2019 | Doğa Koleji

ISPARTA CUMHURİYET KUPASI BU YIL DA DOĞA'NIN!

8-18 Ekim 2019 tarihleri arasında Isparta'da düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Kupası Basketbol şampiyonluğu bu yıl da Isparta Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımızın oldu.

07.10.2019 | Doğa Koleji

ÇERKEZKÖY'DEN TAEKWONDO AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü 10. sınıf öğrencisi Azra Çavuş, İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.