29.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI!

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2018 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Doğa Binicilik Kulübü öğrencilerimiz yine sayısız kupa ve dereceyle bizleri gururlandırdı.

09.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE OKULLAR ARASI KÜÇÜKLER TENİS ŞAMPİYONASI'NDA 2.LİK KUPASI DOĞA'NIN

Ankara Çukurambar kampüsü öğrencilerimiz, 2018 Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu başarıyla temsil ettiler ve 2.lik kupasını Doğa'ya getirdiler.

12.04.2018 | Doğa Koleji

KARATEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU!

Şişli kampüsü öğrencimiz 2018 Karate Türkiye Şampiyonası'nda yine göğsümüzü kabarttı.

01.03.2018 | Doğa Koleji

ONURSAL MECLİS BAŞKANIMIZDAN SENKRONİZE BUZ PATENİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA BAŞARI

Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda yarışan Beykent kampüsü öğrencimiz Berfin Demir yine başarılı performansıyla göz doldurdu.

18.12.2017 | Doğa Koleji

ONURSAL MECLİS BAŞKANIMIZDAN SENKRONİZE BUZ PATENİNDE BÜYÜK BAŞARI!

Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'na katılan Beykent kampüsü öğrencimiz Berfin Demir başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

13.12.2017 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA SAKARYA’NIN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Kolejinin başarısı tüm Türkiye'yi sarıyor! Sakarya kampüsü genç erkek basketbol takımımız Türkiye Şampiyonası yolunda...

27.05.2017 | Doğa Koleji

ADANA KAMPÜSÜNÜN ORGANİZE ETTİĞİ SATRANÇ TURNUVASI COŞKUSU VE BOL ÖDÜLLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINI ARATMADI

Adana Doğa Koleji ve TSF Adana İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Doğa Koleji Satranç Turnuvası” yoğun katılımıyla Türkiye Şampiyonası'nı aratmadı.

18.01.2017 | Doğa Koleji

SENKRONİZE BUZ PATENİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Farklı kampüslerden Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'na katılan öğrencilerimiz başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

06.06.2016 | Doğa Koleji

TÜRKİYE LİSELER BASKETBOL ŞAMPİYONASINA 2 ŞAMPİYONLUKLA DOĞA DAMGASI!

Şampiyon yine değişmedi! Türkiye Şampiyonası'nda 2 genç bayan ve 2 genç erkek takımımız finallerde eşleşerek bir ilke imza attı.

25.05.2016 | Doğa Koleji

VOLEYBOLUN TÜRKİYE ŞAMPİYONU DÜNYA KUPASININ İZİNDE!

İstanbul şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasında okulumuzu temsil eden genç erkek voleybol takımımız Türkiye kupasına kavuştu! Şampiyon sporcularımıza Sırbistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda başarılar dileriz.