13.02.2019 | Doğa Koleji

4 TAKIMIMIZLA TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDEYİZ!

2019 Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalleri 7-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 farklı kampüsümüzden 4 basketbol takımımız yarı finaller sonucunda başarılı olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.

21.01.2019 | Doğa Koleji

TAEKWONDO'DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇANAKKALE'DEN!

Doğa Koleji Çanakkale Kampüsü öğrencilerimizden Zeynep Taşkın, Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

09.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE OKULLAR ARASI KÜÇÜKLER TENİS ŞAMPİYONASI'NDA 2.LİK KUPASI DOĞA'NIN

Ankara Çukurambar kampüsü öğrencilerimiz, 2018 Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu başarıyla temsil ettiler ve 2.lik kupasını Doğa'ya getirdiler.

29.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI!

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2018 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Doğa Binicilik Kulübü öğrencilerimiz yine sayısız kupa ve dereceyle bizleri gururlandırdı.

28.12.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 5 İL ŞAMPİYONLUĞU DAHA

Doğa Kolejinin genç sporcuları Türkiye Şampiyonası elemelerinde fırtına gibi esiyor.

19.01.2019 | Doğa Koleji

MALATYA'NIN FUTSAL ŞAMPİYONU DOĞA

Malatya Kampüsü Genç Erkek Futsal Takımı, üst üste ikinci şampiyonluğunu elde ederek Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

13.12.2017 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA SAKARYA’NIN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Kolejinin başarısı tüm Türkiye'yi sarıyor! Sakarya kampüsü genç erkek basketbol takımımız Türkiye Şampiyonası yolunda...

18.12.2017 | Doğa Koleji

ONURSAL MECLİS BAŞKANIMIZDAN SENKRONİZE BUZ PATENİNDE BÜYÜK BAŞARI!

Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'na katılan Beykent kampüsü öğrencimiz Berfin Demir başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

01.03.2018 | Doğa Koleji

ONURSAL MECLİS BAŞKANIMIZDAN SENKRONİZE BUZ PATENİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA BAŞARI

Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda yarışan Beykent kampüsü öğrencimiz Berfin Demir yine başarılı performansıyla göz doldurdu.

12.04.2018 | Doğa Koleji

KARATEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU!

Şişli kampüsü öğrencimiz 2018 Karate Türkiye Şampiyonası'nda yine göğsümüzü kabarttı.