16.05.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI D-BAP ÖĞRENCİ KONGRESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Science Expo, Promat, Bayer, INESPO, UNESCO-GOI PEACE, DNA Day Essay Contest, IGEM Google Science Fair, Brezilya Mostratec Bilim Olimpiyatları, eCYBERMISSION Imagine Cup, Harvard IJAS gibi proje yarışmalarında yer alan öğrencilerimiz son olarak projelerini Doğa Koleji Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi’nde sunacak.

14.05.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANNELER GÜNÜ'NÜ BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLADI!

Lise Öğrenci Meclisleri, en değerli varlıkları anneleri için birbirinden güzel organizasyonlar gerçekleştirerek bu anlamlı günü coşku ile kutladı.

10.05.2019 | Doğa Koleji

ACIBADEM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ, İSHAKLI KÖY OKULU’NDA ŞENLİK DÜZENLEDİ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında t-MBA Öğrenci Meclisi İshaklı Köy Okulu’nda şenlik düzenleyerek minik kardeşleri ile keyifli bir gün geçirdi.

09.05.2019 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ KARİYER.NET’TEN MENTÖRLÜK ALDI

t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birincilik kazanan Ankara İncek, Ataşehir-1 ve Acarkent kampüslerimizin oluşturduğu takım Kariyer.net Genel Müdür Yardımcısı Didem Arıkan’dan mentörlük alarak projelerini AR-Ge birimi ile paylaştılar.

07.05.2019 | Doğa Koleji

t-MBA SAHADA ÖĞRENİYORUM İLE İŞ DÜNYASINI YAKINDAN GÖZLEM

t-MBA Eğitim Modeli kapsamında gerçekleştirilen “Sahada Öğreniyorum” ile öğrencilerimiz iş dünyasına ait derslerde edindikleri bilgileri yerinde bilgi alarak pekiştirme imkanı elde etti.

04.05.2019 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ 12. t-MBA ZİRVESİ'NDE İŞ DÜNYASININ DUAYENLERİYLE BULUŞTU

Doğa Koleji, geleceğin liderleriyle iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getirdi. Bu yıl 12.’si düzenlenen t-MBA Zirvesi, iş ve akademi dünyasından önemli isimlerin katılımıyla 3 Mayıs'ta gerçekleşti.

30.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNİN ÖZGÜN EĞİTİM ANLAYIŞI ADIYAMANLI ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Adıyaman Kampüsünü açıyor.

29.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ GİRESUN KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Giresun Kampüsü’nü açıyor. Giresun’da eğitim vizyonunu yeniden yapılandıran Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 8 yeni kampüsten biri olacak.

12.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 12.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirve 3 Mayıs'ta...

10.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN GAZİANTEP’E İKİNCİ KAMPÜS MÜJDESİ

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açacağı 6 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 130’a, öğrenci sayısı hedefini ise 90 bine çıkarıyor. Doğa Koleji Gaziantep’te ikinci kampüs için gün sayıyor. Geleneksel Medya Buluşması çerçevesinde Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Buradaki akademik başarı bizleri gururlandırıyor.” dedi.