11.02.2019 | Doğa Koleji

KARİYER PLANLAMASINDA SONA DOĞRU

Ara tatilin tadını çıkaran öğrenciler, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte yoğun bir ders dönemine merhaba dedi. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İkinci dönemin başlamasıyla birlikte lise öğrencilerinin geleceklerini ve kariyer planlamalarını şekillendirecek önemli kararları değerlendirdi.

06.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YARIYIL TATİLİNİ MESLEKİ GÖZLEM YAPARAK DEĞERLENDİRDİ

t-MBA eğitim modelinin önemli modüllerinden birisi olan Mesleki Gözlem kapsamında öğrencilerimiz yarı yıl tatilini değerlendirerek ilgi duydukları gelecekteki mesleklerini yerinde gözlemlediler.

28.12.2018 | Doğa Koleji

AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.

08.01.2019 | Doğa Koleji

MERCEDES BENZ HAFİF ARAÇLAR İCRA KURULU ÜYESİ TUFAN AKDENİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında iş dünyasının başarılı rol modelleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz Acıbadem kampüsünde öğrencilerimizle buluştu.

10.01.2019 | Doğa Koleji

2. t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 24-25-26 ŞUBAT’TA ANTALYA’DA BAŞLIYOR

Sadece Doğa Kolejine özgü Türkiye’nin yenilikçi eğitim modeli t-MBA çatısı altında gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı 24-25-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

16.01.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BASIN MENSUPLARININ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI!

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, gazetecilik mesleğini icra eden basın mensuplarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

18.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜNDE DEVAM EDİYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ikinci ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle devam ediyor.

19.12.2018 | Doğa Koleji

ÇAMLICA KAMPÜSÜ t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİNDE VOLVO CAR TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ SABRİ SÖZEN’I AĞIRLADI

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon seminerlerinin Çamlıca kampüsündeki konuğu Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen oldu.

22.12.2018 | Doğa Koleji

BU YIL 3.SÜ DÜZENLENEN “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR” PROJESİ İLE 10.000 MİNİK KALBİ ISITTIK! GURURLUYUZ!

Tüm Türkiye kampüslerimizin meclis öğrencileri, Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 10.000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

26.12.2018 | Doğa Koleji

DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018’İN 2 .AYAĞI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konularının konuşulduğu t-MBA Digital Youth Summit 2018’in 2. ayağı, 20 Aralık Perşembe günü Cevizlibağ kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle gerçekleşti.