17.07.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN YKS TERCİH DÖNEMİ İÇİN ÖNERİLER

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite adayları için büyük önem taşıyan tercih süreci başlıyor. Bu yıl tercih bildirim süreci, önceki yıllara göre çok daha kısa olacak. ÖSYM’nin belirttiği takvime göre 23-29 Temmuz tarihleri arasında üniversite adaylarının tercih bildirimlerini yapmaları gerekiyor.

09.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA

Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisi 20 Temmuz’da gerçekleşti. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

21.06.2019 | Doğa Koleji

ZÜMRE TOPLANTISINDA YKS TERCİH DÖNEMİ KONUŞULDU

Doğa Koleji Türkiye kampüsleri lise rehber öğretmenleri, yıl sonu değerlendirme ve tercih zümresinde buluştu. Bostancı Doğa Kolejinde gerçekleşen zümre toplantısında YKS Tercih Danışmanlığı günün en önemli konusu oldu.

16.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ 2019 TYT, AYT ve YDT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

YKS’nin ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi, 2 milyon üniversite adayının katılımıyla tamamlandı. Dün TYT'yi değerlendiren Doğa Koleji eğitim kadrosu bugün de sıcağı sıcağına AYT'yi yorumladı.

15.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ TYT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

Doğa Koleji eğitimcileri, YKS'nin ilk aşaması olan TYT'yi değerlendirdiler.

12.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SINAV STRATEJİLERİ; YKS’DE BAŞARIYI GETİREN NE OLACAK?

Doğa Koleji Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, 15-16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına kısa bir süre kala, adaylara olumsuz düşüncelerden sıyrılmalarını önerdi.

10.05.2019 | Doğa Koleji

LİSE KARİYER GÜNLERİ ANKARA İNCEK KAMPÜSÜ'NDE GERÇEKLEŞTİ

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamalarına destek olmak, üniversite ve bölümleri yakından tanımalarına olanak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Doğa Kariyer Günleri 7 Mayıs 2019 tarihinde Ankara İncek Kampüsü’müzde başarıyla gerçekleşti.

10.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE BİGA’DA EĞİTİME “MERHABA” DİYOR

Doğa Koleji Çanakkale Biga Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 964 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tüm kademelerde eğitim-öğretim yaşamına “merhaba” diyor.

12.02.2019 | Doğa Koleji

2019 YKS BAŞVURULARI BAŞLADI

12. sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği 2019 YKS başvuruları 12 Şubat-6 Mart tarihlerinde yapılacaktır.

06.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN EĞİTİMDE FARK YARATAN KONSEPT; “PROJE” MODELİ İLE LİSE EĞİTİMİ

Doğa Koleji “Proje” modelli eğitim sistemi ile öğrenciler, doğayı ve olayları bilimsel açıdan değerlendirme yeteneği kazanırken akademik başarıda zirvedeki yerini alıyor.