27.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN ROBOTU TASARIM ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Fen ve Teknoloji Lisesi Büyükçekmece Kampüsü öğrencileri, robotlarının dizaynı ve çalışma prensibiyle 36 takım arasından seçilerek Tasarım Ödülü kazandı.

28.05.2019 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS TURNUVASI'NDA OMEGA BETA TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU

Büyükçekmece Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi VEX Robotics Takımımız Omega Beta, TEVİTÖL’de Düzenlenen VEX Robotics Turnuvası’nda Şampiyon Oldu!

05.06.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 2 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 3 Haziran tarihinde, Doğa Koleji Bursa Hamitler Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

09.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 4 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 5-6 Mayıs tarihlerinde, Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

02.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI 5-6 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE!

VEX Robotics Off-Seasons heyecanı şimdi Ankara'da! Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuva 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

15.11.2017 | Doğa Koleji

VEX EĞİTMEN EĞİTİMİYLE ÖĞRETMENLERİMİZ ŞİMDİ ROBOT KODLAMADA DAHA YETKİN

Doğa Koleji kodlama ve robotik öğretmenleri 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen Vex EDR Eğitmen Eğitimleri için Ataşehir 3 kampüsünde bir araya geldi.