03.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YKS’DE İLK 10’DA!

Doğa Koleji öğrencileri, 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre, üniversite sınavlarındaki akademik başarısını bir kez daha kanıtladı.

17.07.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN YKS TERCİH DÖNEMİ İÇİN ÖNERİLER

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite adayları için büyük önem taşıyan tercih süreci başlıyor. Bu yıl tercih bildirim süreci, önceki yıllara göre çok daha kısa olacak. ÖSYM’nin belirttiği takvime göre 23-29 Temmuz tarihleri arasında üniversite adaylarının tercih bildirimlerini yapmaları gerekiyor.

09.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA

Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisi 20 Temmuz’da gerçekleşti. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

21.06.2019 | Doğa Koleji

ZÜMRE TOPLANTISINDA YKS TERCİH DÖNEMİ KONUŞULDU

Doğa Koleji Türkiye kampüsleri lise rehber öğretmenleri, yıl sonu değerlendirme ve tercih zümresinde buluştu. Bostancı Doğa Kolejinde gerçekleşen zümre toplantısında YKS Tercih Danışmanlığı günün en önemli konusu oldu.

16.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ 2019 TYT, AYT ve YDT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

YKS’nin ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi, 2 milyon üniversite adayının katılımıyla tamamlandı. Dün TYT'yi değerlendiren Doğa Koleji eğitim kadrosu bugün de sıcağı sıcağına AYT'yi yorumladı.

15.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ TYT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

Doğa Koleji eğitimcileri, YKS'nin ilk aşaması olan TYT'yi değerlendirdiler.

14.06.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN TATİL ve YKS MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller mesajı ile birlikte hafta sonu yapılacak olan YKS için de başarı diledi.

12.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SINAV STRATEJİLERİ; YKS’DE BAŞARIYI GETİREN NE OLACAK?

Doğa Koleji Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, 15-16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına kısa bir süre kala, adaylara olumsuz düşüncelerden sıyrılmalarını önerdi.

12.02.2019 | Doğa Koleji

2019 YKS BAŞVURULARI BAŞLADI

12. sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği 2019 YKS başvuruları 12 Şubat-6 Mart tarihlerinde yapılacaktır.

11.02.2019 | Doğa Koleji

KARİYER PLANLAMASINDA SONA DOĞRU

Ara tatilin tadını çıkaran öğrenciler, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte yoğun bir ders dönemine merhaba dedi. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İkinci dönemin başlamasıyla birlikte lise öğrencilerinin geleceklerini ve kariyer planlamalarını şekillendirecek önemli kararları değerlendirdi.