Doğa Koleji Yaz Okulu’nun ikinci bölümü 10 Temmuz’da başladı.

Ankara'da Doğa Koleji Ortaokulu öğrencileri 245 çam fidanı dikti.

Antalya Doğa Bilim Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Defne Güvendik ve danışmanlığını yapan Fen Bilimleri Öğretmeni Gül Merve Gençer teşvik ödülü almaya hak kazandı.

Doğa öğrencileri kolon kanserinin önlenmesine yönelik projelerini International Journal of Art and Science Konferansları kapsamında 'Harvard Medical School'da sundu.

3 bin kişinin katıldığı festivalde Atiye de sahne aldı. Festivalin açılış konuşmasını Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle yaptı.

Doğa Okullarının gelenekselleşen "Doğa, Sanat ve Ekoloji Festivali" birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Doğa'nın bu 3S'i (sanat, spor, sosyal faaliyet) Türkiye'ye bir çok ödül de getirdi. Doğa'da bu yıl TEOG ikinci dönem sınavlarında 469 öğrenci tüm sorulara doğru yanıt verdi.

Doğa Koleji'nden 469 öğrenci, TEOG-2'de tüm soruları doğru yanıtlayarak, önemli bir başarıya imza attı.

70 bin öğrenci, 11 bin çalışan ve 106 kampüsü bulunan Doğa Koleji'ne katılmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Lüle, “Doğa Koleji, bugün, ürettiği eğitim modelleriyle dünyada birçok kurumun örnek aldığı bir okuldur.

Özel Okullar Kategorisinde En İtibarlı Okul bu yıl da Doğa Okulları