Doğa Kolej, hem öğrencilerin hem velilerin iyi bir sömestr geçirmesi için önemli önerilerde bulundu.

Burs benim hakkım diyen 145 bin 382 öğrenci Doğa Koleji bursluluk sınavına başvurdu.

Geçen hafta sonu yapılan Doğa Koleji bursluluk sınavına ise Türkiye genelinde 145 bin 382 öğrenci katıldı.

Yaşlı Evi'ndeki emekliler Lara Doğa Koleji'nden gelen 5'inci sınıf öğrencileriyle zeka oyunları oynadı.

Muratpaşa Belediyesi’nin Fener Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi sakinleri 5’inci sınıf öğrencileriyle zeka oyunları oynadı.

Antalya Lara Doğa Koleji öğrencileri, 'Nesillerle El Ele' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muratpaşa Belediyesi'nin Fener Yaşlı Evi'ni ziyaret etti.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Ankara’da biraraya geldiği bir grup gazeteciye okulun yeni projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğa Koleji uzmanları MEB’in bugün yayınladığı LGS örnek sorularını değerlendirdi.

Tekirdağ’da, öğrencilerin geri dönüşüm malzemelerinden tasarladığı kostümler büyük beğeni topladı.

Örnek soruları inceleyen Doğa Koleji bölüm başkanları, LGS'de sadece bilen öğrencilerin değil, bilgiyi kullanabilen, analiz ve sentez yapabilen öğrencilerin bu sınavda daha başarılı olacağına dikkat çekiyor.