Doğa Koleji öğrencisi Cennet Sıray’ın t-MBA dersindeki sosyal sorumluluk ödevi için Türkmen ailelere yönelik başlattığı yardım kampanyası çığ gibi büyüdü.

Adana’da lise öğrencisi Cennet Sıray’ın t-MBA dersindeki sosyal sorumluluk ödevi için 4-5 aileye yönelik başlattığı yardım kampanyası ile farklı ülkelere yardımda bulundu.

Avustralya ve Türkiye’deki birçok şehirden Irak ile Suriye’den kaçan Türkmenlere verilmek üzere yardım alan Cennet, 300’den fazla Türkmen aileye ulaştı.

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Doğa Koleji Öğrenci Korosu'nun konserinde, ünlü tenor Hakan Aysev konuk sanatçı olarak yer aldı.

Doğa Koleji’nin öğrencileri ve öğretmenleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i büyük bir kalabalık eşliğinde ziyaret etti.

MURATPAŞA Belediyesi'nin 44 kişilik Gençlik Orkestrası, 114 kişilik Doğa Koleji Öğrenci Korosu ile 'Çocuk, Cumhuriyet ve Atatürk' konseri için bir araya geliyor.

Doğa Koleji öğrencileri, Brezilya’da düzenlenen 32. Uluslararası Mostratec Bilim Olimpiyatları’nda iki ödül birden kazandı.

GESS Küresel Eğitim Malzemeleri Fuarı, eğitim sektöründen insanları bir araya getirdi.

26 Mayıs’a kadar açık olan kış okullarına tüm öğrenciler kabul ediliyor.