Doğa Koleji, Urfa Rehberlik ve Araştırma (RAM) biriminin yönlendirmesi, “Kardeşlik Köprüleri” projesi” ile Urfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

Doğa Koleji ‘Kardeşlik Köprüleri’ projesi ile Urfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul'da misafir etti

Doğa Koleji Yalova Kampüsü’nde okuyan ailesinin erken yaşta yeteneklerini keşfettiği Ilgaz Altınören, John Hopkins Üniversitesi'nin eğitim programına kabul edildi.

Çarşamba'da eğitim öğretim verecek olan Çarşamba Doğa Koleji'nin temeli, Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katıldığı törenle gerçekleştirildi

Manisa’da özel okul öğrencilerinin TÜBİTAK tarafından ‘eksik belge’ nedeniyle kabul görmeyen iki projesi Harvard’dan davet aldı.

Manisa'da bir grup özel lise öğrencisinin melisa, okaliptüs ve karanfil yağlarının havadaki bakterileri temizleme özelliğiyle ilgili araştırması, projenin sunumu için Harvard Üniversitesi'nde gerçekleşecek Uluslararası Sanat ve Bilim Konferansı'na davet edildi.

KANAL D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın 'Rıza Baba'sı ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Zafer Ergin, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Doğa Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi.

12 yaşındaki Eda Çelik bu yıl 8-15 Haziran tarihleri arasında Rusya’nın Moskova şehrinde yapılacak etkinliklerde gazetecilik yapacak.

Doğa Koleji öğrencileri çimento üretimi için geliştirdikleri projeyle Harvard Üniversitesi başta olmak üzere Fransa Paris FIAP Jean Monnet, Mc Gill, Ryerson University’s Toronto üniversitelerinden davet aldı.

Doğa Koleji, çimento üretimi için geliştirdiği proje ile dünyanın önde gelen üniversitelerine başta Harvard olmak üzere davet edildi.