Doğa Koleji uzmanları MEB’in bugün yayınladığı LGS örnek sorularını değerlendirdi.

Tekirdağ’da, öğrencilerin geri dönüşüm malzemelerinden tasarladığı kostümler büyük beğeni topladı.

Örnek soruları inceleyen Doğa Koleji bölüm başkanları, LGS'de sadece bilen öğrencilerin değil, bilgiyi kullanabilen, analiz ve sentez yapabilen öğrencilerin bu sınavda daha başarılı olacağına dikkat çekiyor.

Nihal Sandıkçı, konuk olarak katılığı kimya dersinde öğrencilerle beraber deney yaptı.

Batıkent Doğa Anadolu Lisesi’nden öğrenciler, “Bu Kış Beni Sen Giydir” sloganıyla 150 akranına aldıkları hediyeleri giydirdi

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsünde 5. yıl yeni kayıt döneminin heyecanı yaşanıyor.

Lüleburgaz ilçesindeki öğrenciler başlattıkları kampanyada topladıkları 925 adet kitabı, ilçeye bağlı Düğüncübaşı köyü ilkokuluna bağışladı.

Tekirdağ Doğa Koleji Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimi verildi.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çerkezköy ve Çorlu’da açılacak yeni kampüslerle Doğa Koleji’nin başarısını tüm Türkiye’ye duyuracaklarını söyledi.

Doğa Koleji öğrencileri tarafından bu yıl 16.’sı gerçekleşen d’MUN Konferansı 600 öğrencinin katılımıyla Antalya’da yapıldı.