29.11.2018 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASINDA İLK ETAP TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz geleneksel Akıl Oyunları yarışması 91 kampüsümüzde 7470 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

17.09.2018 | Doğa Koleji

TATİL BİTTİ! 124 DOĞA KAMPÜSÜNDE YENİ DÖNEM HEYECANI BAŞLADI

124 kampüste 82 bin Doğa öğrencisi okulları ve öğretmenleriyle buluştu. Yeni kampüslerde ise yeni dönem heyecanı bambaşkaydı.

16.09.2018 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMASIN

Yeni eğitim yılının ilk haftasında veliler hem tatlı telaşta hem de biraz kaygılı. Aynı durum öğrenciler için de geçerli. Doğa Koleji Ortaokul, Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, özellikle ilk defa okula başlayacak çocukları olan ailelere, okulun ilk günleri için önemli tavsiyelerde bulunarak “Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile iş birliği içerisinde olmalısınız” dedi.

02.01.2018 | Doğa Koleji

DOSA NEDİR?

DOSA, Doğa Okulu ilköğretim öğrencilerinin Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji alanlarındaki temel bilgi ve becerilerinin değerlendirildiği kendi alanındaki Türkiye’ nin en büyük ölçme ve değerlendirme çalışmasıdır.

08.12.2017 | Doğa Koleji

BODOKAIDO KHIYOKHIN ASIHARA KARETE AVRUPA ŞAMPİYONASI

Yunanistan'ın Başkenti Atina'da düzenlenen Bodokaido Khiyokhin Asihara Karete Avrupa Şampiyonası'nda Bandırma Doğa Koleji 7.sınıf öğrencimiz Bensu Miray KALAVA Yıldızlar 35Kg / 45Kg kategorisinde Avrupa Şampiyonu olmuştur.