10.09.2019 | Doğa Koleji

BEYKOZ DOĞA KOLEJİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BÜYÜK BİR COŞKUYLA MERHABA DEDİ

Beykoz Doğa Koleji yeni eğitim öğretim yılına büyük bir coşkuyla merhaba dedi.

81 İLDE AYNI ANDA KİTAP OKUYORUZ

Beykoz Doğa Koleji olarak Kütüphane Haftası kapsamında "81 İlde Aynı Anda Kitap Okuyoruz" etkinliğini gerçekleştirdik.

lB DÜNYA OKULLARI BÖLGE SORUMLUSU CLARK STROUPE ZİYARETİ

Dünya'nın sayılı lB okullarından biri olan Beykoz Doğa Koleji kampüsümüzde önemli bir ziyaretçi daha ağırladık.

DOĞA KOLEJİ BEYKOZ KAMPÜSÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ

Beykoz Doğa Koleji olarak sosyal sorumluluk projemizi daha duyarlı öğrencilerimiz sayesinde tamamladık.

KİTAP TADIMI - BOOK TASTING

Beykoz Doğa Koleji İlkokulu öğrencileri Kütüphane Haftası kapsamında kitap tadım etkinliğini gerçekleştirdiler.

31.03.2019 | Doğa Koleji

BEYKOZ DOĞA KOLEJİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA ÇALIŞTAYI

Beykoz Doğa Koleji Sürdürülebilir Kalkınma Çalıştayına ev sahipliği yaptı.

26.03.2019 | Doğa Koleji

BEYKOZ DOĞA KOLEJİ İLKOKULU'NDA SU GÜNÜ

Beykoz Doğa Koleji İlkokulu olarak 22 Mart Dünya Su Günü'nü etkinliklerle kutladık.

29.11.2018 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASINDA İLK ETAP TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz geleneksel Akıl Oyunları yarışması 91 kampüsümüzde 7470 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

17.09.2018 | Doğa Koleji

TATİL BİTTİ! 124 DOĞA KAMPÜSÜNDE YENİ DÖNEM HEYECANI BAŞLADI

124 kampüste 82 bin Doğa öğrencisi okulları ve öğretmenleriyle buluştu. Yeni kampüslerde ise yeni dönem heyecanı bambaşkaydı.

16.09.2018 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMASIN

Yeni eğitim yılının ilk haftasında veliler hem tatlı telaşta hem de biraz kaygılı. Aynı durum öğrenciler için de geçerli. Doğa Koleji Ortaokul, Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, özellikle ilk defa okula başlayacak çocukları olan ailelere, okulun ilk günleri için önemli tavsiyelerde bulunarak “Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile iş birliği içerisinde olmalısınız” dedi.