02.05.2019 | Doğa Koleji

3. SINIFLAR RESİM SERGİSİNDE

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri, Yakın Doğu Üniversitesi’nde açılan ‘’ Dr. Fazıl Küçük’’ resim sergisine katılarak Mücadele Liderimizin Kıbrıs Türk’ü için önemini, sanatla bir arada görme fırsatı buldular.

26.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞU AKDENİZ DOĞA İLKOKULU OKUL PİKNİĞİ

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu ve Anaokulu 26 Nisan 2019 günü Büyükkonuk’ta piknik gezisini gerçekleştirdi.

25.04.2019 | Doğa Koleji

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI SEMİNERİ SAFE INTERNET USE SEMINAR

Doğu Akdeniz Doğa Koleji’nde 25 Nisan 2019 Perşembe günü 6. , 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Telsim’in organize ettiği “Güvenli İnternet Kullanımı” konulu seminer düzenlendi. Telsim held a seminar about ’’Safe Internet Use‟ at the Eastern Mediterranean Doga College on Thursday, April 25, 2019 for year 6th, 7th and 8th students. During the seminar,

25.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞU AKDENİZ DOĞA KOLEJİ’NDE 7. BİLİM ŞENLİĞİ EASTERN MEDITERRANEAN DOGA COLLEGE 7TH SCIENCE FAIR

Doğu Akdeniz Doğa Koleji’nde 25 Nisan 2019 Perşembe günü 7. Bilim Şenliği düzenlendi. Eastern Mediterranean Doga College 7th Science Fair was organised on Thursday, April 25, 2019 in Eastern Mediterranean Doga College.

18.04.2019 | Doğa Koleji

TELSİM FREEZONE 7. LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI TELSIM FREEZONE 7TH HIGH SCHOOL MUSIC COMPETITION

Telsim, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Telsim Freezone 7. Liseler Arası Müzik Yarışması düzenlendi. Eastern Mediterranean Doga College Orchestra participated to the Telsim Freezone 7th High School Music Competition held in cooperation with Telsim and the Ministry of National Education

17.04.2019 | Doğa Koleji

M.E.B SATRANÇ TURNUVASINDA İLKOKULLARIN ŞAMPİYONU DOĞA

17 Nisan Çarşamba günü 20 Temmuz Fen Lisesinde yapılan satranç turnuvasında 6 ayrı kategoride yapılan yarışmalar ile tamamlandı.

17.04.2019 | Doğa Koleji

MEB OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI MINISTRY OF NATIONAL EDUCATION SCHOOLS CHESS TOURNAMENT

Milli Eğitim Bakanlığı ile Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği MEB Okullar Arası Satranç Turnuvası tamamlandı. Ministry of National Education Schools Chess Tournament organized by the Ministry of National Education and North Cyprus Chess Federation was completed.

16.04.2019 | Doğa Koleji

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR -THE BIGGEST OBSTACLE IS LOVELESSNESS

Doğu Akdeniz Doğa Koleji, Türkçe Zümresinin düzenlemiş olduğu şiir dinletisi 16 Nisan 2019 Salı günü Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleşti.The poetry recital organized by the Eastern Mediterranean Doga College’s Turkish teachers took place on Tuesday, 16 April, 2019 at the Rauf Raif Denktaş Culture and Convention Centre.

15.04.2019 | Doğa Koleji

KÜLLERİNDEN DOĞAN KADIN LAVİNİA-LAVINIA; THE WOMAN BORN FROM HER ASHES

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı, Dünya Sanat Günü kapsamında 15 Nisan 2019 Pazartesi günü Atık Malzemelerden Heykel Yapma Yarışması düzenledi. Within the scope of World Art Day, the Cyprus Turkish Education Foundation organised a competition called ‘Sculpture Competition with Waste Materials’ on Monday, April 15, 2019.

09.04.2019 | Doğa Koleji

VOLEYBOL TAKIMIMIZIN BAŞARISI - SUCCESS OF OUR VOLLEYBALL TEAM

Doğu Akdeniz Doğa Koleji ortaokul yıldız kız voleybol takımı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nda KKTC Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası müsabakalarda okulumuzu başarıyla temsil ettiler. The Eastern Mediterranean Doga College’s Middle School girls volleyball team successfully represented our school in the 2018-2019 Academic Year Volleyball Matches organized by the TRNC Ministry of Education.