21.03.2019 | Doğa Koleji

FARKINDALIK

Lise öğrenci meclisimiz 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününü unutmadı.

21.03.2019 | Doğa Koleji

21 MART DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ - 21 MARCH DOWN SYNDROME AWARENESS DAY ACTIVITIES

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek ve öğrencilerimizi bilgilendirmek amacı ile sınıf saatlerinde sunum yapıldı. The presentation was made to draw attention and inform students about 21 March World Down Syndrome Awareness Day.

01.06.2018 | Doğa Koleji

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ! ENGELSİZ YAŞAM FORUMU, 2 HAZİRAN'DA BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜNDE

Engelli olmak hayattan kopmak değildir. Aslında en büyük engel empati yoksunluğudur. Doğa'da gelenekselleşen "Engelsiz Yaşam Forumu" 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleşiyor.

22.03.2018 | Doğa Koleji

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Doğa Koleji Mavişehir 3 Kampüsü olarak 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'nde öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla ,mavibahçe İyilik Atölyesinde resim etkinliği gerçekleştirdik.

21.03.2018 | Doğa Koleji

21 MART DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜNÜ KUTLUYOR!

Lüleburgaz Doğa Koleji öğrencileri Şehit Rüstem Perçin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulunda gerçekleştirilen Down Sendromlular Farkındalık günü etkinliklerine katılarak down sendromlu çocuklarımızla mutlu dakikalar yaşadılar .

21.03.2018 | Doğa Koleji

İYİLİK ATÖLYESİNDE RESİM ETKİNLİĞİ

21 Mart Dünya Down Sendromu Gününde farkındalık yaratmak için ilkokul ve ortaokul birimimizle ortak çalışarak Down sendromlu bireylerimizin işlettiği 'İyilik Atolyesi'nde resim etkinliği gerçekleştirdik.

23.04.2017 | Doğa Koleji

ATA'MIZIN ARMAĞANI ÇOCUK BAYRAMI'MIZ

BÜYÜK Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97. yıldönümünde Doga Koleji ögrencileri örnek bir sosyal sorumluluk projesi gerceklestirdi. Menemen Gölpark'ta gerçekleştirilen Engelsiz Çocuk Festivali'ne destek veren Doğa Koleji, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV), Sevgi Tohumları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ulusal Down Sendromu Derneği, Özel Mutluköy Bakım Merkezi ve Sebahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğrencilerinin yanı sıra İzmir'in farklı ilçelerinden engelli dostlarımız yoğun katılım gösterdi. Farklı yeteneklere sahip engelli bireylerin etkinliklerine yer verilen festivalde, Gorme engelli Ümran Sevinç ve Doga Koleji orkestrası müzik dinletisi ile keyifli anlar yaşattı. Görme engelli Ümran Sevinç ve Doğa Koleji Orkestrası Müz'Mikrop Hikmet' olarak tanınan İzmirli şarkıcı Hikmet Durmuş'un sahne performansı ile eğlencenin doruğuna vardı. Sanatın ve eğlencenin bir arada yaşandığı festivale katılan çocuklar; yüz boyama, ebru sanatı, balon futbolu, oyun parkurları gibi etkinliklerde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'ni kutlayıp bu özel günü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi şükran ve saygıyla andık.

23.03.2017 | Doğa Koleji

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Eryaman Bilim Kampüsü Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi, Down Sendromu'na yönelik farkındalık oluşturmak için Mamak Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı.

22.03.2017 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARINDA DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Doğa Okulları öğrencileri, Down Sendromu Farkındalık Gününü unutmayarak çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

11.10.2016 | Doğa Koleji

SİHİRLİ SÖZCÜK SEVGİ

Bursa Çekirge Kampüsü Anadolu Lisesi t-MBA meclisi , 11 Ekim 2016 Salı tarihinde otizm ve down sendromuyla ilgili sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Birgül Yıldırır’ın Nilüfer İş Okulu’nun özel çocuklarını konu alan “Sihirli Sözcük Sevgi” isimli fotoğraf sergisini ziyaret ettik. Öğrenciler ve sanatçı bir sonraki hafta okulda bir söyleşi planladı.