NTV - YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ

Türkiye'de ilk kez Doğa Kolejinin organize ettiği ve Türkiye'nin dört bir yanından bini aşkın Doğa öğrencisinin katıldığı Türkiye Geneli Yaratıcı Yazarlık Festivali görkemli bir sertifika töreniyle sona erdi.

NTV - "ALTERNATİF ÇİMENTO ÜRETİMİ" PROJESİ

Doğa Koleji öğrencileri çimento üretimi için geliştirdiği proje ile başta Harvard olmak üzere dünyanın önde gelen üniversitelerine davet edildi.

NTV SPOR - DOĞA'DAN TÜM ENGELLERİ KALDIRAN DOSTLUK MAÇI

Doğa Kolejinin bu yıl da “Engel Yok” diyerek Beşiktaş ve Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımları arasında düzenlediği "Dostluk Maçı", berabere sonuçlandı.

ATV ANA HABER - KALEM TUTMA EĞİTİMİ

Çocuklar güzel yazı yazıyor, güzel resim yapıyor olabilir. Ama kalemi doğru tutabiliyor mu? Detayları, Doğa Koleji öğretmenleri ATV ana Haber’e açıkladı.

STAR TV- STAR HABER

Doğa Koleji, yaz okulunun kapılarını açtı. Binicilikten ekolojiye, İngilizce’den robotiğe, daha birçok eğitim ve aktivite Doğa Yaz Spor okullarında

NTV Spor - DOĞA KOLEJİ DÜNYA ŞAMPİYONU

Dünya şampiyonu genç erkek basketbol takımımız NTVSpor'a konuk oldu.

TRT ÇOCUK - DOĞA OKULLARI DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Doğa Okullarının Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri TRT Çocuk’ta yer aldı.

NTV - DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN KANSERE ALTERNATİF ÇÖZÜM

Doğa Okullarının Mucitleri kolon kanserine getirdikleri alternatif çözüm ile Harvard Üniversitesinden davet aldı.

A HABER - ÇOCUĞUNUZ OKUMAYI SÖKMEDİ Mİ?

Merve Kuruhasanoğlu 1. sınıf sorunlarına değiniyor.