24.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.

Başakşehir Kampüsü Doğa Anadolu Lisesinden 3 öğrencimiz Berkay Büyükdere, Yunus Berkan Karadeniz ve Kaan Özer, ürettikleri bilgisayar programı projesini Harvard Üniversitesi'nde akademisyenlere sundular. Akademik konferansa davet alan öğrencilerimizi ve proje danışmanı hocamız Ahmet Orakçı’yı tebrik ederiz.

Manisa Kampüsü Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Yusuf Ergül, Bengisu Şentürk kimya alanında çalıştıkları Ci-60 izotopunu alternatif enerji kaynağı olarak kullanılabilirliği projelerini Harvard Üniversitesi'nde akademisyenlere sundular. Akademik konferansa davet alan öğrencilerimizi ve proje danışman hocamız Serpil Yapıcı’yı tebrik ederiz.

Manisa Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Göktuğ Altıparmak, biyoloji alanında çalıştığı "Gaz Antiseptik" projesini Harvard Üniversitesi'nde akademisyenlere sundu. Akademik konferansa davet alan öğrencilerimizi ve proje danışmanı hocamız Nuray Avcı’yı  tebrik ederiz .

İzmir Mavişehir Kampüsü Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Emir Akdaşçı ve Ege Özlem kimya alanında çalıştıkları farklı katkılarla çimento üretimi projelerini Harvard Üniversitende akademisyenlere sundular. Akademik konferansa davet alan öğrencilerimizi ve proje danışmanı hocamız Naime İlke Garda’yı tebrik ederiz.