23.01.2019 | Doğa Koleji

GRAND PRIX ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN İLK TÜRK; CAN ALEXENDAR ÖNCÜ

Doğa Koleji Alanya Kampüsü öğrencilerimizden Can Alexander Öncü, Valencia'da düzenlenen Moto3 yarışında Grand Prix kazanan ilk Türk olarak tarihe geçti. 15 yaşındaki öğrencimiz dünya motor sporları tarihinin "en genç şampiyonu" ünvanını da kazandı.

Alanya kampüsü 10. sınıf öğrencilerimizden Can Alexander Öncü, özel davetle katıldığı Valencia’daki Moto3 yarışında zafere sürüp, Grand Prix yarışını kazanan ilk Türk olurken Moto3 kategorisinde kazandığı şampiyonlukla dünya motor sporları tarihinin "en genç şampiyonu" ünvanını da aldı. Öğrencimizin başarısıyla dünya tarihinde ilk kez Grand Prix kürsüsünde İstiklal Marşı okundu. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.