13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

13 Ocak'ta Maltepe Müzahir Sille Spor Salonunda oynanan 2019-2020 İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası Genç Erkekler finali, Pendik Fen Bilimleri Anadolu Lisesi ve Doğa Koleji Çamlıca Kampüsü Anadolu  Lisesi arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçta rakibini 26-21 mağlup eden takımımız kupaya erişen taraf oldu. Son 4 yılın Türkiye finalini oynayarak 2 şampiyonluk ve 2 Türkiye 2.liği  kazanan takımımızın hedefi bu yıl Türkiye şampiyonu olarak 2020 Dünya Liseler Hentbol Şampiyonası'nda ülkemizi ve okulumuzu başarıyla temsil etmek...

Takımımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize Türkiye ve Dünya Şampiyonluğu yolunda başarılar diliyoruz.