İSTANBUL'DA HENTBOLUN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

İSTANBUL

29.11.2017 | Doğa Koleji

İSTANBUL'DA HENTBOLUN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası erkekler finalinde Fen Bilimleri Kolejini 27-19 yenen Çamlıca Kampüsü lise erkek hentbol takımımız İstanbul şampiyonu oldu.

Doğa Koleji öğrencileri takım ve okul sporlarındaki liderliğini bu yıl da kimseye bırakmıyor. Geçtiğimiz yılın Türkiye şampiyonu olan genç erkek hentbol takımımız 2017 İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası'ndaki başarılı performansını final maçıyla taçlandırdı. Başından sonuna üstün götürdüğü İstanbul finalinde takımımız Fen Bilimleri Kolejini 27-19 yenerek üst üste 3. şampiyonluğuna ulaştı. Hedefi Türkiye şampiyonu olarak 2017 Dünya Gençler Hentbol Şampiyonası'nda ülkemizi ve okulumuzu temsil etmek olan olan takımımız kupa töreni sonrasında İstanbul şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

Aynı şampiyonanın genç bayanlar finalinde ise Ataşehir 3 kampüsü genç bayan hentbol takımıız İstanbul 2.liğini kazandı. Bostancı kampüsü genç bayan B takımı ise kendi kategorisinde şampiyonayı 3. olarak tamamladı.

Dereceye giren tüm takımlarımızı tebrik ediyor, devam maçlarında başarılar diliyoruz.